Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
druhý stupeň

Příšerná teta - 20%
(1x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
druhý stupeň
Ukázky

Příšerná teta

198 Kč
158 Kč
Ďábelská zubařka - 20%
(2x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

druhý stupeň
Ukázky

Ďábelská zubařka

198 Kč
158 Kč
V obležení - 20%
Lukáše, Jakuba, Františka a Kateřinu posílají jejich otcové z Brna na Nový hrad ukrytý v hlubokých lesích Moravského krasu, aby je ochránili před třicetiletou válkou..
druhý stupeň
Ukázky

V obležení

279 Kč
223 Kč
Co v učebnici dějepisu nenajdete - Starověk - 20%
Kniha se věnuje období starověku v Africe, Evropě a Asii.
druhý stupeň
Ukázky

Co v učebnici dějepisu nenajdete - Starověk

424 Kč
339 Kč
Francouzská revoluce - 20%
Malé městečko nedaleko Paříže žilo i z jara roku 1793 poklidným životem a nic nenasvědčovalo tomu, že ve Francii zuří revoluce. Setkání s nejvzdělanějšími a nejpokrokovějšími dámami té doby bylo sice zajímavé, ale, upřímně, i trošku nudné.
druhý stupeň
Ukázky

Francouzská revoluce

212 Kč
170 Kč
Český rok - 20%
Víte, kde mají své kořeny české a moravské lidové zvyky, rituály a tradice, které nás provázely či provázejí celým rokem, a které mezi dny běžnými vystupují do popředí jako dny výjimečné a sváteční? Pokud se to chcete dozvědět, sáhněte po této knize.
druhý stupeň
Ukázky

Český rok

149 Kč
119 Kč
Ledová obluda - 20%
(2x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
druhý stupeň
Ukázky

Ledová obluda

198 Kč
158 Kč
Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví - 20%
Určitě, čas od času, zaslechnete někoho říci: „nevstoupíš dvakrát do téže řeky" nebo „byl to husarský kousek". Možná přesně nevíte, co tato úsloví znamenají a odkud se vzala. Srozumitelnou odpověď najdete v této knize.
druhý stupeň
Ukázky

Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví

189 Kč
151 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti 2 - 20%
Nudí se občas Vaše dítě v hodinách matematiky nebo prvouky? Pracuje rádo s čísly, je v myšlení, matematice a znalostech napřed oproti vrstevníkům? Podpořte jeho nadání a nabídněte mu knihu plnou zábavných úkolů, které jeho talent posílí a rozvinou.
druhý stupeň
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti 2

149 Kč
119 Kč
Když - 20%
(1x)
Třetí díl ze série o židovském chlapci Felixovi čelícímu hrůzám druhé světové války a holokaustu zprostředkuje dětem tuto dobu lépe než sebedelší výklady v hodinách dějepisu.
druhý stupeň
Ukázky

Když

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 29 položek
<< < 1 2 3 > >>