Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
sci-fi a fantasy

Gallant - 20%
(3x)
Šestnáctiletá Olivia Priorová postrádá tři věci: matku, otce a hlas. Jedinými společníky jsou jí přízraky, které vídá kolem sebe, a matčin deník zachycující matčinu rozbouřenou duši.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Gallant

259 Kč
207 Kč
Království těla a ohně - 20%
(3x)

Je láska silnější než pomsta? Druhý díl bestsellerové fantasy série.  Všechno, v co Poppy věřila, je lež – oklamal ji i muž, do kterého se zamilovala. Teď sama netuší, kým bez závoje Panny vlastně je. Ví ale, že pro ni neexistuje větší hrozba než Princ Atlantie.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Království těla a ohně

389 Kč
311 Kč
Půlměsíční město: Rod nebes a dechu - 20%
(3x)
Bryce a Hunt se snaží vrátit do normálu. Povedlo se jim zachránit Crescent City, ale protože v poslední době zažili tolik otřesů, chtějí si hlavně odpočinout. Zpomalit. Zjistit, co je čeká v budoucnosti.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Půlměsíční město: Rod nebes a dechu

389 Kč
311 Kč
Ranhojička - Královna rebelů - 20%
(2x)
Už deset let přežívá sedmnáctiletá ranhojička Kiva v nechvalně proslulé věznici Zalindov. Když přivezou těžce nemocnou královnu rebelů, dostane nelehký úkol – udržet ji na živu, aby mohla podstoupit zkoušky utrpením, určené těm nejnebezpečnějším zločincům.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ranhojička - Královna rebelů

319 Kč
255 Kč
Ranhojička - Zlatá klec - 20%
(1x)
Kiva Meridanová přežila zalindovské vězení i zkoušky utrpením. Opravdová svoboda na ni ale nečeká. Cítí, že jen vyměnila vězeňské mříže za zlatou klec královského paláce. A tak zatímco si zvyká na život v hlavním městě, myšlenky na pomstu ji neopouštějí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ranhojička - Zlatá klec

329 Kč
263 Kč
Tma pod srdcem - 20%
(2x)
Po událostech z předchozího léta bojuje Lena s návratem depresí, nevyřešeným vztahem s matkou i pocitem viny. Ze všeho nejvíc chce za minulostí udělat tlustou čáru. Nečekaná žádost o pomoc ji však přivede zpět do Lukášova penzionu, kde odhalí znepokojivé tajemství.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Tma pod srdcem

279 Kč
223 Kč
Zlobryně a sirotci - 20%
S dobrem je to tak, že čím víc dáváte, tím víc máte. Je to to nejlepší kouzlo....
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zlobryně a sirotci

278 Kč
222 Kč
Hraju, abych žil 6 – Válka - 20%

Bitva o Velechrám jde do finále! 6. díl jedné z nejúspěšnějších sérií žánru LitRPG. Magické plameny běsní, ocelové čepele se taví, bohové se mezi sebou perou. Bitva o Velechrám jde do finále. Příšery z Jiného světa pronikají přes hranici mezi realitami a prolévají krev v ulicích měst na planetě Zemi.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraju, abych žil 6 – Válka

269 Kč
215 Kč
Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise - 20%
(2x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen Když jejich plán na záchranu galického prince strašlivě selže, Will Dohoda a jeho učeňka Maddie jsou uvězněni na hradě Falaise.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise

249 Kč
199 Kč
Star Wars - Ahsoka - 20%
(2x)

Myslela si, že její válka je dobojována. Ale nový boj právě začíná… Ahsoka Tano, kdysi loajální Jedi a učednice Anakina Skywalkera, chtěla původně strávit zbytek života službou v řádu Jedi. Ale když byla krutě zrazena, opustila řád a vydala se vlastní cestou.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Star Wars - Ahsoka

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>