Nejprodávanější Kniha - únor 2023
hudba

Rammstein
Rammstein je nepochybně jedna z nejznámějších a nejúspěšnějších německých hudebních kapel všech dob. Vznikla v roce 1994 a všichni členové pocházejí z bývalé NDR.
hudba

Rammstein

224 Kč
Oddanost
(1x)
Proč člověk píše? Takovou otázku si klade básnířka, spisovatelka a hudebnice Patti Smith ve svém eseji. Ve vyprávění, jaké čtenář zná z její poslední knihy M Train, nás opět zavádí do svých běžných dní.
hudba

Oddanost

178 Kč
Texty / Lyrics 1961 – 2012
Třísvazkový dvojjazyčný komplet přináší kompletní Dylanovy texty od počátku jeho kariéry do současnosti, tj. od alba Bob Dylan z roku 1961 po poslední autorské album The Tempest z roku 2012, a k tomu ještě texty písní nezařazené na studiová alba.
hudba

Texty / Lyrics 1961 – 2012

1 348 Kč
Vztek je energie
(1x)

Vztek je energie – otevřená, vtipná a svérázná autobiografie Johna Lydona, který pod přezdívkou Johnny Rotten změnil tvář popkultury nejprve jako frontman Sex Pistols, později jako zpěvák PiL.

hudba

Vztek je energie

539 Kč
Who The Fuck Is David Koller?
Unikátní knižní rozhovor básníka Milana Ohniska s legendárním českým rockerem Davidem Kollerem — zpěvákem, bubeníkem, lídrem kapely Lucie, ale taky neúnavným bojovníkem proti komunistům a zkorumpovaným politikům.
hudba
Ukázky

Who The Fuck Is David Koller?

269 Kč
Africké květiny
Africké květiny přinášejí širší zamyšlení nad jazzovou hudbou jako fenoménem, na němž stojí existence veškeré populární hudby. Autor připomíná také okolnosti vzniku a vývoje jazzu, rock’n’rollu a zabývá se hudební globalizací.
hudba

Africké květiny

223 Kč
M Train. Vzpomínky
(2x)
Nový titul zpěvačky, básnířky a spisovatelky Patti Smith, autorky slavné knihy Just Kids, je ojedinělým autobiografickým záznamem.
hudba

M Train. Vzpomínky

314 Kč
Viktor Kalabis
(1x)
Monografie Viktor Kalabis představuje obsáhlý a komplexní pohled na život a dílo jednoho z nejvýznamnějších českých komponistů 2. poloviny 20. století.
hudba

Viktor Kalabis

426 Kč
Životaběh
O svém kostrbatém životě a lidech zajímavých i zlých vypráví výtvarník, textař, enfant terrible českého folku, písničkář i rocker, zakladatel a dosud frontman kapely Extempore, která se v 70. letech snažila posunout český rock trochu - jinam.
hudba

Životaběh

315 Kč
Alternativa I
(1x)
Kniha hudebníka Mikoláše Chadimy ALTERNATIVA se stala jedním z nejvýznamnějších svědectví o českém rocku sedmdesátých let. První svazek plánovaného dvoudílného vydání mapuje autorovy hudební začátky a končí rokem 1981.
hudba

Alternativa I

441 Kč
Vilém Petrželka

Vilém Petrželka (10. září 1889, Brno – 10. ledna 1967, tamtéž) byl český dirigent, hudební skladatel a pedagog. Byl synem vojenského hudebníka. Od dětství hrál na housle, harmonium a akordeon.

hudba

Vilém Petrželka

134 Kč
Hrají a vzpomínají Plzeňáci
Knížka vzpomínek se dvěma CD zavádí čtenáře do plzeňského rozhlasu 60. a 70. let minulého století, do doby jeho slavné éry a výjimečného postavení mezi regionálními rozhlasovými stanicemi.
hudba

Hrají a vzpomínají Plzeňáci

225 Kč
Já, písničkář 2
Já, písničkář 2 je zbrusu novým zpěvníkem Tomáše Kluse a obsahuje noty i akordy k desce Racek i nově vycházející Proměnamě.
hudba

Já, písničkář 2

179 Kč
Apatie k ďáblu
(3x)
V memoárech Nicka Kenta, hudebního publicisty, jenž svá nejlepší novinářská léta strávil jako dopisovatel světoznámého New Musical Expressu, před námi ožívá rocková scéna sedmdesátých let.
hudba

Apatie k ďáblu

296 Kč
Můj hlas je dar
Joan Baezová, zpěvačka, světově proslulá autorka více než tří desítek alb a politická aktivistka, je i půl století po svém ohromujícím debutu na festivalu v Newportu stále aktivní a uznávanou osobností světové hudby.
hudba

Můj hlas je dar

298 Kč
Visací zámek
Příběh rockové skupiny, která je skromná, ale nejlepší.
hudba

Visací zámek

211 Kč
Rotten
Autobiografie Johnnyho Rottena (vlastním jménem John Lydon) popisuje, jak se z původně nesmělého až zakřinutého kluka vyrůstajícího v chudém prostředí londýnské pracující třídy stala v hudebním světě respektovaná ikona britské punkové scény 70.let.
hudba

Rotten

338 Kč
Budu dělat za drogy
(1x)
Kousavé, ironické, sžíravé a brutálně upřímné texty představitelky newyorského undergroundu se věnují tématu násilí, sexu a individuální svobody.
hudba

Budu dělat za drogy

214 Kč
Evangelium podle Brabence
(2x)
Knižní rozhovor známé novinářky a spisovatelky s básníkem, textařem a saxofonistou skupiny The Plastic People of the Universe Vratislavem Brabencem.
hudba

Evangelium podle Brabence

249 Kč
Svět jiné hudby II.
Po prvním dílu této úspěšné encyklopedie vychází i díl druhý, který by měl přinést nejen pokračování, ale i doplnění svazku předešlého.
hudba

Svět jiné hudby II.

849 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 42 položek
<< < 1 2 3 > >>