Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
medicína

Demence - Hodnoticí techniky a nástroje - 20%
Cílem monografie je v ucelené podobě zpracovat problematiku měřicích nástrojů pro vybrané domény u pacientů s demencí – výživu, bolest, funkční stav, riziko vzniku dekubitů, bezpečnost, kognitivní funkce, delirium, poruchy chování a nálady a kvalitu života.
medicína
Ukázky

Demence - Hodnoticí techniky a nástroje

314 Kč
251 Kč
Rub a líc plastické chirurgie - 20%
Publikace upozorňuje na skutečnost, že estetická chirurgie přináší pacientovi radost a štěstí, pokud byla operace kosmetické vady úspěšná.
medicína
Ukázky

Rub a líc plastické chirurgie

195 Kč
156 Kč
Hygiene and Epidemiology - 20%
Hygiena spolu s epidemiologií reprezentují integrální, biomedicínské základy veřejného zdravotnictví. Hrozby epidemií, devastujících populace venkova i měst a paralyzující bojující armády, vedly v 19. století ke vzniku dvou disciplín...
medicína
Ukázky

Hygiene and Epidemiology

200 Kč
160 Kč
Muzikoterapie v praxi - 20%
Kniha je určena všem zájemcům o obor muzikoterapie, tedy odborníkům i laikům. Kromě samotných muzikoterapeutů využijí poznatky z knihy jak lékaři a zdravotní sestry, tak především fyzioterapeuti, ergoterapeuti, logopedi i další terapeutické obory.
medicína
Ukázky

Muzikoterapie v praxi

339 Kč
271 Kč
Výživa v geriatrii a gerontologii - 20%
Senioři tvoří v klinické péči nadpoloviční většinu pacientské populace a jejich počet celosvětově progresivně roste. S narůstajícím počtem geriatrických pacientů se zvyšuje i prevalence nutričních poruch pro stáří typických..
medicína
Ukázky

Výživa v geriatrii a gerontologii

180 Kč
144 Kč
Imunologie - 20%
Jednoduchá a praktická pomůcka k pochopení základů imunity a souvisejících dějů. Bohatě obrazově vybavená publikace je určena zejména studentům medicíny humánní i veterinární, farmacie a mladým lékařům, ale užitek přinese všem zdravotníkům.
medicína
Ukázky

Imunologie

254 Kč
203 Kč
Skrytý Havran - 20%
Daryl Sharp ve své knize popisuje psychologické pozadí konfliktních situací, které poznamenaly jeho život.
medicína
Ukázky

Skrytý Havran

169 Kč
135 Kč
Skupinová kognitivně-behaviorální terapie - 20%
Skupinová kognitivně-behaviorální terapie může u mnoha psychických problémů plně nahradit individuální terapii, u některých pacientů je dokonce i vhodnější.
medicína
Ukázky

Skupinová kognitivně-behaviorální terapie

339 Kč
271 Kč
Somatologie - 20%
Základní učebnice předmětu Základy anatomie a fyziologie člověka od renomovaného autora učebnic a skript a přednášejícího somatologie, anatomie a kineziologie. Publikace je doplněna téměř dvěma sty obrázky, které doplňují a ilustrují text.
medicína
Ukázky

Somatologie

297 Kč
238 Kč
V bludišti jménem Alzheimer - 20%

Alzheimerova nemoc od A do Z Co je to Alzheimerova nemoc? Jak se pozná? A jak vypadá stárnutí bez této nemoci? Jakým směrem se vydat, když nemoc vstoupí do života? Jaký je rozdíl mezi Alzheimerovou nemocí a demencí? Je demence ve stáří nevyhnutelná?

medicína
Ukázky

V bludišti jménem Alzheimer

439 Kč
351 Kč
Anatomie v přehledech a schématech - 20%
Přehled anatomie cév, nervů a svalů na 104 stranách! Zjednodušené barevné obrázky, schémata, tabulky. Přesně to potřebujete k opakování před zkouškou a chirurgové, fyziatři a další odbornosti budou tyto informace využívat po celý profesní život.
medicína
Ukázky

Anatomie v přehledech a schématech

254 Kč
203 Kč
Muž, který nemohl přestat - 20%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
medicína
Ukázky

Muž, který nemohl přestat

307 Kč
246 Kč
Psychická útočiště - 20%
Předkládaný text se stal jakýmsi „bestselerem“ psychoanalytické literatury a byl přeložen do řady jazyků.
medicína
Ukázky

Psychická útočiště

259 Kč
207 Kč
Základy histologie - 20%
Základy histologie vznikly jako upravený a doplněný překlad autorovy starší anglické předlohy Outlines of Histology, opakovaně vydávané pro potřeby zahraničních studentů.
medicína
Ukázky

Základy histologie

110 Kč
88 Kč
Obecná psychologie - 20%
(1x)
Publikace se zabývá základními aspekty lidské psychiky. Vychází z vymezení obecné psychologie a jejího postavení v systému psychologických věd, uvádí i základní metody, které slouží k poznání a hodnocení jednotlivých psychických projevů a funkcí.
medicína
Ukázky

Obecná psychologie

270 Kč
216 Kč
Outlines of Histology - 20%
Histologie je nauka o tkáních. Nové, revidované vydání obecné histologie se kromě popisu základní jednotky tkání - buňky - zabývá čtyřmi druhy základních tkání.
medicína
Ukázky

Outlines of Histology

100 Kč
80 Kč
Přehled poruch psychického vývoje - 20%
Co je příčinou vzniku poruch psychického vývoje? Jak se projevují? Pokud si kladete tyto otázky, jistě oceníte přehled těchto poruch. Nejde však jen o „suchý“ výčet, vše osvětlí kazuistiky, které přinesl sám život. Knihu ocení studenti psychologickýc
medicína
Ukázky

Přehled poruch psychického vývoje

365 Kč
292 Kč
Rorschachova metoda - 20%
Kniha se věnuje jednomu z nejslavnějších nástrojů, využívaných k diagnostice v psychologii. Seznamuje čtenáře s diagnostikou procesů vnímání, myšlení, emočního prožívání a mezilidských vztahů prostřednictvím Rorschachovy metody.
medicína
Ukázky

Rorschachova metoda

288 Kč
230 Kč
Tuberkulóza - 20%
Páté vydání učebního textu obsahuje základní poznatky týkající se epidemiologie, diagnostiky, diferenciální diagnostiky a léčby tuberkulózy. Text je určen posluchačům lékařských fakult.
medicína
Ukázky

Tuberkulóza

100 Kč
80 Kč
Úvod do psychologie osobnosti - 20%
Kniha informuje o významných aspektech psychologie osobnosti od vzniku této disciplíny a dále o psychických vlastnostech, z nichž se osobnost skládá, o jejím vývoji, funkcích či povaze problémového Já.
medicína
Ukázky

Úvod do psychologie osobnosti

390 Kč
312 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 > >>