Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - únor 2023
naučné

Parmenidés a dcera Slunce - 11%
Parmenidés, filozof z 5. století př. n. l. je známý tím, že vynalezl princip nekontradice a několik základních pojmů západní filozofie, jako jsou bytí a nebytí. Parmenidés a dcera Slunce zve malého čtenáře prostřednictvím vyprávění do příbytku pravdy
naučné
Ukázky

Parmenidés a dcera Slunce

233 Kč
207 Kč
Příručka pro malé ekology - 11%
Zachraňovat planetu můžeš každý den!
naučné

Příručka pro malé ekology

359 Kč
319 Kč
Pythagoras a velký útěk čísel - 11%

Jednička, dvojka, trojka a čtyřka utekly a vesmír se ocitl na pokraji chaosu. Pouze Pythagoras může obnovit harmonii světa tím, že číslům odhalí prastaré tajemství...!

naučné
Ukázky

Pythagoras a velký útěk čísel

233 Kč
207 Kč
Sokrates se zamiloval - 11%

Příběh popisuje známou hostinu z Platonova dialogu Symposion, kde je přítomno mnoho známých athénských osobností a šibalský Sokrates, který jim položí hlubokou otázku: co je to láska?

naučné
Ukázky

Sokrates se zamiloval

233 Kč
207 Kč
Svět báječných povolání - vyber si to své - 11%
Ať už se zajímáš o počítače, tanec, hudbu, historii, matematiku, dopravu, vesmír nebo třeba o mořské hlubiny, pro své zájmy a koníčky můžeš najít uplatnění i v dospělosti a založit na nich své pracovní úspěchy.
naučné
Ukázky

Svět báječných povolání - vyber si to své

269 Kč
239 Kč
Únikovka: Minecraft – pekelná škola - 11%
Vyřešte záhady a unikněte ze školy!
naučné
Ukázky

Únikovka: Minecraft – pekelná škola

179 Kč
159 Kč
Všechny svátky světa
(2x)
Na mexickém hřbitově, mezi francouzskými obry nebo pod rozkvetlými japonskými sakurami – ať se ocitneme kdekoliv na světě, všichni všude a bez výjimky milují svátky, pořádají festivaly a pestrobarevné průvody.
naučné
Ukázky

Všechny svátky světa

359 Kč
Záludnosti těla - 11%
(1x)
Víte, co má každý člověk na světě? Tělo. Během dětství a dospívání se učíme poznávat, jak tělo funguje, jak se o něj starat a jak ho správně používat. Co když si ale tělo takzvaně postaví hlavu a začne se chovat záludně?
naučné
Ukázky

Záludnosti těla

403 Kč
358 Kč
Čechov & - 11%
"3. svazek ediční řady Největší dramatici" Stejně jako předchozí svazky tohoto cyklu chce i díl věnovaný ruské divadelní tvorbě přiblížit čtenářům nejslavnější díla vybraných dramatiků.
naučné

Čechov &

404 Kč
359 Kč
Gorilí táta v Africe - 11%
Ošetřovatel nejznámější české gorily Moji Marek Ždánský odešel ze zoo a jezdí za gorilami do Afriky, aby jim pomáhal. I prodejem téhle knihy.
naučné
Ukázky

Gorilí táta v Africe

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>