Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
kariéra

Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
kariéra
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Životní koučování a sebekoučování - 20%
Životní koučování a sebekoučování směřuje k aktivnímu řízení života a k získání stálého životního uspokojení. Nová knížka úspěšných českých koučů s bohatými profesními a životními zkušenostmi je určena jak koučům, tak všem lidem.
kariéra
Ukázky

Životní koučování a sebekoučování

144 Kč
115 Kč
Jak získat sebedůvěru - 20%
Jak posílit svoji sebedůvěru? Jak si věřit i v obtížných obdobích? Klíčem k úspěchu je správné vnitřní nastavení, které je podmínkou přesvědčivého a suverénního vystupování.
kariéra
Ukázky

Jak získat sebedůvěru

135 Kč
108 Kč
Jak získat vnitřní klid a rovnováhu - 20%
Jak zvládat každodenní život s klidem, vyrovnaností, samostatně a nezávisle? Dozvíte se v této čtivé a praktické knížce s mnoha příklady. Poznáte řadu osvědčených technik, včetně těch speciálních pro obtížné situace.
kariéra
Ukázky

Jak získat vnitřní klid a rovnováhu

144 Kč
115 Kč
Personální práce v malých a středních firmách - 20%
Praktická příručka uznávaného českého odborníka je určena vlastníkům a manažerům malých a středních firem, které nemají specializovaný útvar personalistiky nebo zkušeného personalistu.
kariéra
Ukázky

Personální práce v malých a středních firmách

339 Kč
271 Kč
Psychologie práce a organizace - 20%
Publikace mapuje současnou psychologii práce a organizace. Na úvod se věnuje etickým aspektům v psychologii práce a organizace a certifikaci Europsycholog, v další části se zaměřuje na nové metody (např. Vienna Test System, Hoganovy testy).
kariéra
Ukázky

Psychologie práce a organizace

220 Kč
176 Kč
Účetní operace kapitálových společností, 3. aktualizované a přepracované vydání - 20%
Třetí, aktualizované a přepracované vydání je zaměřeno na významné účetní operace akciových společností a společností s ručením omezeným, jež přímo či nepřímo souvisejí se změnami vlastního kapitálu.
kariéra
Ukázky

Účetní operace kapitálových společností, 3. aktualizované a přepracované vydání

280 Kč
224 Kč
Moderní rétorika - 20%
Jak si připravit svůj projev a prezentaci? Jak promluvit přesvědčivě před posluchači a udržet jejich pozornost? Jak zvládnout trému a působit sebejistě a kompetentně?
kariéra
Ukázky

Moderní rétorika

157 Kč
126 Kč
Jak efektivně vést porady - 20%
Také máte dojem, že porady jsou "zbytečným mrháním času" či "nenasytným žroutem energie"? Přemýšlíte o tom, jak čas strávený na poradách nepromrhat, jak udělat z porad efektivní setkání pracovníků, namísto nudné hodinky podřimování?
kariéra
Ukázky

Jak efektivně vést porady

186 Kč
149 Kč
Komunikace, argumentace, rétorika - 20%
V čtivé knížce se seznámíte s možnostmi zdokonalení své komunikační soustavy, poznáte dvanáct příčin odlišností lidských názorů a stanovisek a dozvíte se, jak lze či nelze tyto odlišnosti překonat.
kariéra
Ukázky

Komunikace, argumentace, rétorika

302 Kč
242 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>