Nejprodávanější Kniha - únor 2023
hudebniny

Pějme píseň dokola 3 (Společenský zpěvník populárních písní) - 11%
Společenský zpěvník populárních písní 3- polkové a valčíkové písničky pro zpěv, klavír, harmoniku, brubky, klarinety, housle a kytaru.
hudebniny

Pějme píseň dokola 3 (Společenský zpěvník populárních písní)

134 Kč
119 Kč
Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu I - 11%
Oblíbená škola hry na sopránovou zobcovou flétnu.
hudebniny

Škola hry na sopránovou zobcovou flétnu I

225 Kč
200 Kč
Hudební nauka Klíček 1 - 11%

Hudební nauka Klíček 1 - pracovní učebnice hudební teorie 1. díl. Tato celobarevná hudební publikace pro ZUŠ a ZŠ je výjimečná svojí unikátní koncepcí.

hudebniny

Hudební nauka Klíček 1

143 Kč
127 Kč
Klasická kytara krok za krokem - 11%
Nová škola hry na klasickou kytaru od úplného počátku do mírně pokročilé úrovně s akcentem na metodickou přehlednost a postupnost jednotlivých fází výuky. Publikace obsahující tři sešity odpovídá standardům výuky na ZUŠ.
hudebniny
Ukázky

Klasická kytara krok za krokem

395 Kč
351 Kč
Pokáčovo zpěvník I. - 11%
Pokáčův první zpěvník obsahuje noty, akordy na kytaru a ukulele a texty 46 písní oblíbeného písničkáře, mezi nimi například Mám doma kočku, V lese, Matfyzák na discu nebo Rád chodím na poštu.
hudebniny

Pokáčovo zpěvník I.

405 Kč
360 Kč
Super Snadná Kytara - Klasika pro samouky a začátečníky - 11%
Unikátní kolekce, jež naučí i samouky hrát všechny skladby snadno a rychle, a to i bez předchozí znalosti not! Součástí publikace jsou zvukové ukázky, které si můžete stáhnout z internetu na odkazu uvedeném v knize.
hudebniny

Super Snadná Kytara - Klasika pro samouky a začátečníky

198 Kč
176 Kč
Ta naša láska - 11%
Písňový cyklus „Ta naša láska” představuje osobité zpracování lidových a zvukomalebných zpívaných textů v kombinaci s neofolklórním hudebním doprovodem v klavíru. Příběhy textů nás přenáší do idylických obrazů venkova, přírody, zamilovanosti aj.
hudebniny

Ta naša láska

269 Kč
239 Kč
Velký zpěvník lidových písniček - 11%
Léty prověřená klasika! Výběr těch nejznámějších lidových písniček a koled vám přináší bohatě ilustrovaná knížka se známými a překrásnými ilustracemi Josefa Lady, která potěší nejen děti, ale i jejich rodiče a prarodiče.
hudebniny
Ukázky

Velký zpěvník lidových písniček

314 Kč
279 Kč
Česká mariánská muzika - 11%
Česká mariánská muzika je zpěvník obsahující písně, jež vytvořil, popřípadě sesbíral český raně barokní skladatel Adam Václav Michna z Otradovic.
hudebniny

Česká mariánská muzika

266 Kč
236 Kč
Muzikopohádky - 11%
Kniha v sobě snoubí pohádky, písničky, muzikoterapeutické a hudebně vzdělávací hry a postupy výroby hudebních nástrojů. Ke každé pohádce náleží písnička odkazující k tématu pohádky, stejně tak hry i ruční výroba nástrojů jsou laděné v duchu pohádky.
hudebniny

Muzikopohádky

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>