Nejprodávanější knihy - únor 2023
atlasy a mapy

Brdy, Příbramsko / Turistická mapa SHOCart - 11%
Brdy a okolí Příbrami jsou rájem cyklistů. Kilometry a kilometry zpevněných cest přímo vybízejí k delším vyjížďkám. Zvlášť když lze řadu zajímavých míst spojit do jednoho okruhu. Na své si ale určitě přijdou i pěší turisté.
atlasy a mapy

Brdy, Příbramsko / Turistická mapa SHOCart

134 Kč
119 Kč
Evropa - Školní atlas pro základní školy a víceletá gymnázia - 11%
Atlas je součástí ucelené řady zeměpisných atlasů světa, kontinentů a Česka. Představuje Evropu z nejrůznějších pohledů – přírody a její ochrany, obyvatelstva, hospodářství i historie.
atlasy a mapy

Evropa - Školní atlas pro základní školy a víceletá gymnázia

197 Kč
175 Kč
Jací jsou? - Češi - 11%
Nový zábavný průvodce popisuje českou povahu, tradice a životní styl. My všichni samozřejmě víme, čím žijeme, co máme rádi a čemu věříme. V knize ale zjistíte, jak nás vidí ve světě, a to není totéž.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Češi

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Číňané - 11%
Zábavný průvodce povahou Číňanů. Poznejte tento národ opravdu do hloubky. Seznamte se s jejich mentalitou neotřelou formou, s nadsázkou i pochopením. V knize se dočtete o jejich zvyklostech, zásadách a kultuře.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Číňané

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Kanaďané - 11%
Nový zábavný průvodce popisuje povahu a životní styl Kanaďanů. Dočtete se detaily z jejich každodenního života, čím žijí, čemu věří, jak funguje rodina, škola a společnost.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Kanaďané

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Portugalci - 11%
Nový zábavný průvodce povahou Španělů. Přečtěte si o jejich zvyklostech, zásadách, charakteru a temperamentu, abyste snadněji navázali kontakt. Dozvíte se, čím se baví, co je pro ně důležité, jak funguje rodina, byznys a společnost.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Portugalci

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Švýcaři - 11%
Nový zábavný průvodce popisuje povahu a životní styl Švýcarů. Dočtete se detaily z jejich každodenního života, jak pracují, čemu věří a jak se baví.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Švýcaři

134 Kč
119 Kč
Nej... Planeta země v pohybu - 11%
Prozkoumej úchvatné a velice propracované stránky, při jejichž otáčení se doslova tají dech.
atlasy a mapy

Nej... Planeta země v pohybu

629 Kč
559 Kč
Svět - 11%
Kompletní cestovatelský průvodce po naší planetě. Objevte svět s Lonely Planet.
atlasy a mapy

Svět

809 Kč
719 Kč
Tajemné stezky - Šumavská toulání - slzy stožecké Madony - 11%
Sotva najdeme jiný kousek země toliko naplněný příběhy. Co kopec či údolí, co zákrut cesty, brod nebo most přes říčku, co samota i ves, to příběh. O zradě a lásce, zbabělosti i odvaze, krutosti a milosrdenství.
atlasy a mapy

Tajemné stezky - Šumavská toulání - slzy stožecké Madony

269 Kč
239 Kč
Úchvatné evropské cyklistické trasy - 11%
(2x)
V této knize najdete popis 50 úžasných evropských tras - plus dalších 150 doporučených -, kterými vás Lonely Planet inspiruje k nekonečnému množství cyklistických dobrodružství od Bretaně po Balkán.
atlasy a mapy

Úchvatné evropské cyklistické trasy

629 Kč
559 Kč
Úchvatné světové běžecké trasy - 11%
(1x)
Pořádně si zavažte běžecké boty, neboť tato kniha vás určitě inspiruje najdete v ní popis 50 tras ve 28 zemích od Keni až po Kanadu.
atlasy a mapy

Úchvatné světové běžecké trasy

629 Kč
559 Kč
Budapešť - 11%

Od Budína k Pešti, od Královského paláce k Parlamentu, od Dunaje k městským sadům, od lázní Gellért až po bulvár Andrássy – hlavní město Maďarska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.

atlasy a mapy

Budapešť

242 Kč
215 Kč
Jací jsou? - Angličané - 11%
(1x)
Zábavný průvodce anglickou povahou vážně i nevážně představuje jejich životní styl. Dozvíte se, jací opravdu jsou, co je pro ně důležité, jak se baví, jak funguje anglická rodina, škola a společnost.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Angličané

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Francouzi - 11%
Zábavný průvodce francouzskou povahou, novinka. Nechte se inspirovat a poznejte jejich zvyky, tradice a životní styl. Dozvíte se, čím Francouzi žijí, jak se baví nebo proč jsou stále tak šik.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Francouzi

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Japonci - 11%
Zábavný průvodce japonskou povahou. Poznejte povahu Japonců opravdu do hloubky. Seznamte se s jejich mentalitou neotřelou formou, vážně i humorně, s nadsázkou i pochopením.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Japonci

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Norové - 11%
Chcete pochopit norskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Norů. Dozvíte se, jak pracují, co je baví, jak funguje norská rodina a společnost vůbec.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Norové

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Poláci - 11%
Zábavný průvodce polskou povahou. Nechte se inspirovat a poznejte zvyky, tradice a životní styl Poláků. Dozvíte se, čím Poláci žijí, jak se baví, proč rádi cestují nebo jaký mají smysl pro humor.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Poláci

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Řekové - 11%
Zábavný průvodce řeckou povahou představuje Řeky ze všech stran. Dozvíte se, co je pro ně důležité, čím žijí, jak funguje řecká rodina i společnost. Rozdvojená osobnost Řeků fascinuje historiky už celá staletí.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Řekové

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Skotové - 11%
Nový zábavný průvodce povahou Skotů vás vážně i humornou formou seznámí s jejich životním stylem. Dozvíte se, jací Skotové jsou, jak se baví, jak funguje skotská rodina a společnost vůbec.
atlasy a mapy

Jací jsou? - Skotové

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 83 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>