Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
ekonomie

Intuitivní marketing prodává - 20%
Předkládaná kniha vám řekne, jak prostřednictvím moderních technologií a internetu, ale i tradičně tváří v tvář, oslovit nejen rozum, ale také instinkty a emoce klientů a dosáhnout tak prodejního a podnikatelského úspěchu.
ekonomie
Ukázky

Intuitivní marketing prodává

140 Kč
112 Kč
Nejlepší praxe v řízení lidských zdrojů - 20%
Na trhu ojedinělá publikace se věnuje využití takzvané nejlepší praxe (best practice) v řízení lidských zdrojů. Zaměřuje se na nejlepší praxi ve vytváření pracovních míst, plánování, výběru, hodnocení, odměňování a vzdělávání zaměstnanců.
ekonomie
Ukázky

Nejlepší praxe v řízení lidských zdrojů

212 Kč
170 Kč
Základní bankovní služby a asymetrie informací z hlediska spotřebitele - 20%
Publikace se jako jediná na našem trhu podrobně věnuje chování spotřebitelů základních bankovních služeb a problému asymetrie informací, jehož negativními dopady jsou spotřebitelé stiženi. Autoři zkoumají příčiny tohoto jevu, provádějí jeho analýzu.
ekonomie
Ukázky

Základní bankovní služby a asymetrie informací z hlediska spotřebitele

212 Kč
170 Kč
Daňové zákony 2014 - 20%
Přehled novelizací, které byly přijaty během roku 2013, je společně se stručným komentářem soustředěn v úvodu publikace. Nejprodávanější daňová publikace v ČR!
ekonomie
Ukázky

Daňové zákony 2014

149 Kč
119 Kč
Velká kniha o řízení firmy - 20%
Kniha se komplexně a s důrazem na využití předkládaných poznatků v praxi věnuje řízení firmy od strategie až po praktickou implementaci metod a nástrojů usnadňujících fungování celé firemní organizace.
ekonomie
Ukázky

Velká kniha o řízení firmy

502 Kč
402 Kč
Výtah k úspěchu - 20%
K úspěchu je prý nutno dojít po schodech, pěkně stupeň za stupněm. Miloš Toman však ve své nové knize tento rozšířený názor zpochybňuje. Za nejdůležitější nástroj k získání bohatství a úspěchu totiž považuje kreativitu.
ekonomie
Ukázky

Výtah k úspěchu

190 Kč
152 Kč
Chování zákazníka - 20%
Plnobarevná publikace přináší nejnovější poznatky k ústřednímu tématu marketingu a prodeje - co ovlivňuje chování zákazníků. Dozvíte se, co a jak ovlivňuje rozhodování zákazníka, jaký je vztah zákazníka k produktu, značce, obalu a ceně zboží.
ekonomie
Ukázky

Chování zákazníka

361 Kč
289 Kč
Personální práce v malých a středních firmách - 20%
Praktická příručka uznávaného českého odborníka je určena vlastníkům a manažerům malých a středních firem, které nemají specializovaný útvar personalistiky nebo zkušeného personalistu.
ekonomie
Ukázky

Personální práce v malých a středních firmách

339 Kč
271 Kč
Účetní operace kapitálových společností, 3. aktualizované a přepracované vydání - 20%
Třetí, aktualizované a přepracované vydání je zaměřeno na významné účetní operace akciových společností a společností s ručením omezeným, jež přímo či nepřímo souvisejí se změnami vlastního kapitálu.
ekonomie
Ukázky

Účetní operace kapitálových společností, 3. aktualizované a přepracované vydání

280 Kč
224 Kč
Začínáme investovat a obchodovat na kapitálových trzích - 20%
V knize naleznete popis finančních trhů, dozvíte se, proč (ne)jsou nebezpečné a jak se na nich chovat, abyste je dokázali využít ve svůj prospěch. Poznáte jak základní, tak pokročilejší techniky analýzy trhů a nejatraktivnější typy obchodovaných aktiv.
ekonomie
Ukázky

Začínáme investovat a obchodovat na kapitálových trzích

178 Kč
142 Kč
Podniková informatika - 20%
Každý uživatel informatiky - ať už manažer, obchodník či účetní - by se měl dobře orientovat v možnostech, omezeních a vazbách informačních a komunikačních technologií a jejich aplikací, které se využívají v podnikovém řízení.
ekonomie
Ukázky

Podniková informatika

501 Kč
401 Kč
Jak efektivně vést porady - 20%
Také máte dojem, že porady jsou "zbytečným mrháním času" či "nenasytným žroutem energie"? Přemýšlíte o tom, jak čas strávený na poradách nepromrhat, jak udělat z porad efektivní setkání pracovníků, namísto nudné hodinky podřimování?
ekonomie
Ukázky

Jak efektivně vést porady

186 Kč
149 Kč
Marketing kulturního dědictví a umění - 20%
Pracovníci kulturních organizací a studenti dostávají v podobě této knihy skutečně komplexní a praktickou příručku zabývající se tzv. art marketingem. Čtivá a výborně strukturovaná kniha, která nemá na českém trhu konkurenci.
ekonomie
Ukázky

Marketing kulturního dědictví a umění

319 Kč
255 Kč
Inteligentní investor - 20%
(5x)
V knize nejvýznamnějšího investičního poradce 20. století se dozvíte od nejzasvěcenějšího „guru investování“, jak se jako investor, makléř nebo investiční poradce vyhnout závažným chybám a jaké dlouhodobě úspěšné strategie při investování uplatnit.
ekonomie
Ukázky

Inteligentní investor

637 Kč
510 Kč
Podnikové procesy - 20%
V druhém vydání knihy naleznete nové obrázky převedené do notace BPMN, která se v mezidobí stala dominantním standardem pro modelování podnikových procesů.
ekonomie
Ukázky

Podnikové procesy

319 Kč
255 Kč
Zavádění a rozvoj procesního řízení ve firmě - 20%
Svou praktičností a aktuálností poznatků ojedinělá publikace se komplexně věnuje lidské i technické stránce implementace procesního řízení a nejmodernějším manažerským technikám, které musejí firmy zavést, chtějí-li dosáhnout špičkové konkurenceschopnosti.
ekonomie
Ukázky

Zavádění a rozvoj procesního řízení ve firmě

390 Kč
312 Kč
Koučování v manažerské praxi - 20%
Hledáte srozumitelné odpovědi na podstatné a zajímavé otázky týkající se koučování? Sáhněte po příručce zkušených českých koučů, která svým jednoduchým, uceleným a výborně strukturovaným pojetím nemá u nás konkurenci.
ekonomie
Ukázky

Koučování v manažerské praxi

144 Kč
115 Kč
Platební karty - 20%
Ojedinělá publikace na našem i světovém trhu podává komplexní pohled na historii platebních karet. Zajímavým a poutavým způsobem přibližuje vývoj jednotlivých typů platebních karet v USA, v Evropě a Japonsku a vznik mezinárodních kartových asociací.
ekonomie
Ukázky

Platební karty

594 Kč
475 Kč
Naučte se investovat - 20%
Chcete být finančně nezávislí? Naučte se investovat. Průvodcem vám bude tato publikace. Autor vás povede tak, že se naučíte rozlišovat mezi investicemi a spekulacemi, správně chápat riziko, odhadovat vnitřní hodnotu akcie...
ekonomie
Ukázky

Naučte se investovat

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 59 položek
<< < 1 2 3