Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
beletrie

Tajemství hedvábného vějíře - 20%
(1x)
Kniha nás zavádí do Číny 19. století. Dívky zde procházejí drastickou zkouškou podvazování chodidel a jako ženy jsou odsouzeny žít v izolaci.
beletrie
Ukázky

Tajemství hedvábného vějíře

198 Kč
158 Kč
Takhle jsem si to teda nepředstavovala - 20%
(1x)

Humorné povídky o tom, že rodina a láska vám nedají pokoj ani ve stáří Pro všechny optimisty, kteří se aspoň jednou stěhovali, aspoň jednou rekonstruovali, stavěli, neustále něco opravovali, milovali a trápili se. A pro všechny, kteří se pořád smějí, i když si to teda představovali úplně jinak.

beletrie
Ukázky

Takhle jsem si to teda nepředstavovala

249 Kč
199 Kč
Vybledlá krajina s kopci - 20%
(5x)
Kazuo Ishiguro noblesně, nevtíravě, a přece nesmlouvavě vykresluje zdánlivě prospěšnou, ba důstojnou uměřenost japonské a britské povahy a zjišťuje, že je jejím nositelům spíše na škodu, protože ve skutečnosti odtažitého člověka i jeho okolí drtí.
beletrie
Ukázky

Vybledlá krajina s kopci

169 Kč
135 Kč
Vypravěčka - 20%
(9x)
Sage pochází z rodiny s židovskými kořeny a její babička přežila holocaust. Ona sama se snaží vyrovnat s jiným traumatem – se smrtí matky. Na skupinové terapii se seznamuje s devadesátníkem Josefem Weberem.
beletrie
Ukázky

Vypravěčka

279 Kč
223 Kč
Vzplanutí - 20%
(2x)
Hromada popela byla ještě včera lidským tělem. Další případ poručíka Volfa. Nadpřirozený jev, zvláštní shoda okolností, nebo rafinovaná snaha zničit důkazy? To je případ, nad kterým kroutí hlavou i vyšetřovatel požárů.
beletrie
Ukázky

Vzplanutí

249 Kč
199 Kč
Za modrým horizontem událostí - 20%
(1x)
Ve volném pokračování jedné z nejslavnějších ság žánru science fiction se opět setkáváme s Robinettem Broadheadem, který sice pohádkově zbohatl, artefakty Heecheeů mu ale přesto nedávají spát.
beletrie
Ukázky

Za modrým horizontem událostí

198 Kč
158 Kč
Za svobodu - 20%
Román o československých legiích ve Francii. Děsivá cesta mladého sochaře Petra Michalce světovou válkou, po kolena v krvi, po pás v bahně zákopové války ve Francii, s neustále se vracející neodbytnou vzpomínkou na jedno osudové setkání.
beletrie
Ukázky

Za svobodu

238 Kč
190 Kč
Zlodějka příběhů - 20%
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

beletrie
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
223 Kč
Barmské dny - 20%
(2x)
Orwellův první román, popisující britskou imperiální nadvládu v Barmě dvacátých let 20. století.
beletrie
Ukázky

Barmské dny

198 Kč
158 Kč
Citlivý člověk - 20%
(1x)
Hrdinové Topolova románu, kočovný herec Táta se svou alkoholickou ženou a dvěma synky, křižují Evropou, aby se pokusili nalézt staronový domov na březích Sázavy.
beletrie
Ukázky

Citlivý člověk

248 Kč
198 Kč
Fína - 20%
(19x)
Román výtvarnice Daniely Šafránkové ukazuje, jak zábavné, ale i frustrující můžou být kulturní rozdíly mezi Američany a Čechy, mezi světem Západu a Východu raných 90. let.
beletrie
Ukázky

Fína

198 Kč
158 Kč
Generálova zrada - 20%
(5x)
Generál Imperiální gardy přeběhl k nepříteli a hrozí, že prozradí vojenská tajemství kritická pro další osud Křížového tažení Sabbatinými světy.
beletrie
Ukázky

Generálova zrada

149 Kč
119 Kč
Incident s dragouny - 20%
(2x)
Zaleskly se přilby, zatřpytily šavle, zaduněl dusot koňských kopyt a běda tomu, kdo se opozdil... 1. prosince 1908 se pražské ulice proměnily v peklo, když měli dragouni zastavit střet německých a českých studentů, ale vřavu jen zhoršili.
beletrie
Ukázky

Incident s dragouny

79 Kč
63 Kč
Johana - 20%
(4x)

Jedenácté narozeniny chce Johana oslavit se svou nejlepší kamarádkou Simonou, protože je mají ve stejný měsíc. Johanina máma cvičí džezgymnastiku a je krásná. Na tátu si Johana moc nepamatuje, zato s babičkou tráví spoustu času.

beletrie
Ukázky

Johana

135 Kč
108 Kč
Let Eisensteinu - 20%
(6x)
Poté, co byl velitel Sedmé roty Gardy smrti bitevní kapitán Garro svědkem událostí na Ištvanu III a uvědomil si, do jaké hry byl bez svého vědomí zatažen, zmocní se fregaty Eisenstein a vydá se na Terru varovat Císaře před Horovou zradou.
beletrie
Ukázky

Let Eisensteinu

149 Kč
119 Kč
O dětech - 20%
Kdo by neznal slavné ilustrace k Mikulášovým patáliím? Francouzský kreslíř Jean-Jacques Sempé není ale autorem pouze těchto ilustrací. Jeho dílo je mnohovrstevné a jeho nejrozsáhlejší část tvoří vtipy a karikatury.
beletrie
Ukázky

O dětech

139 Kč
111 Kč
Očarovaná Havaj - 20%
Užijete si květinový tanec hula hula a další rozmanitosti snad nejkrásnější země světa. Aloha! Velikost souboru 51Mb.
beletrie
Ukázky

Očarovaná Havaj

248 Kč
198 Kč
Odsouzené město - 20%
Andrej Voronin přistupuje na nabídku zúčastnit se podivného a blíže neidentifikovaného Experimentu. Ocitá se v podivném Městě, sevřeném mezi bezednou propastí a nekonečně vysokou zdí a obývaném lidmi z nejrůznějších období 20. století.
beletrie
Ukázky

Odsouzené město

209 Kč
167 Kč
Ostrý řez - 20%
(3x)
Lincoln Rhyme a Amélie Sachsová se vracejí z Itálie právě ve chvíli, kdy v New Yorku začne řádit vrah s velmi neobvyklým modem operandi.
beletrie
Ukázky

Ostrý řez

339 Kč
271 Kč
Psychóza donaha - 20%
(1x)
Pravdivý příběh ze života člověka s těžkou duševní poruchou, který v záchvatu nemoci a pod vlivem drog způsobil děsivou tragédii. Autobiografický příběh člověka s těžkou duševní poruchou.
beletrie
Ukázky

Psychóza donaha

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 961 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 47 48 49 50 > >>