Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
filosofie a náboženství

Skrytá slova - 20%
Nejznámější a nejoblíbenější Bahá’u’lláhovo dílo shrnující duchovní poselství všech světových náboženství.
filosofie a náboženství
Ukázky

Skrytá slova

120 Kč
96 Kč
Technologická past - 20%
Vynálezy můžou být pro lidstvo požehnáním. A pro člověka katastrofou. V roce 2013 všechna světová média vydala zprávu o závěrech odborného článku - téměř polovinu současných pracovních pozic prý může nahradit umělá inteligence.
filosofie a náboženství
Ukázky

Technologická past

289 Kč
231 Kč
Traktát o kritickém rozumu - 20%
Hans Albert (* 1921) navazuje na kritický racionalismus Karla Poppera, jehož předpoklady (kriticismus, falibilismus, realismus, pluralismus ad.) systematicky rozvíjí v kontextu teorie poznání a teorie vědy, sociální a politické teorie.
filosofie a náboženství
Ukázky

Traktát o kritickém rozumu

220 Kč
176 Kč
Boží kniha od Pastoral Brothers - 20%

O náboženství vážně i nevážně s dvojicí farářů-influencerů Na počátku bylo pivo – a u něj mladí evangeličtí faráři Karel Müller a Jakub Malý dostali boží nápad. Co takhle založit farářsko-youtuberskou dvojici?

filosofie a náboženství
Ukázky

Boží kniha od Pastoral Brothers

249 Kč
199 Kč
Ester - 20%
Spisovatelka, scénáristka a teoložka Jana Šrámková zve čtenáře ke dvacetidenní pouti starozákonní knihou Ester. Neocitáme se ovšem v dávné a nepřístupné minulosti, která dovede omámit svou těžkou vůní, ale vyčpí stejně rychle, jako se zavře kniha.
filosofie a náboženství
Ukázky

Ester

169 Kč
135 Kč
Krása jednoduchosti - 20%
(1x)
Tato kniha je určena všem, kteří chtějí vystoupit z nekonečného kolotoče soupeření a spotřeby a místo toho usilovat o život, který upřednostňuje ekologickou integritu Země, sociální spravedlnost a osobní klid a štěstí.
filosofie a náboženství
Ukázky

Krása jednoduchosti

254 Kč
203 Kč
Mezi filosofií a teologií výchovy - 20%

Česko-slovenský dialog dvou vyučujících, které se zabývají filosofií, teologií a pedagogikou. Cílem rozpravy je vstoupit do živé školy myšlení, kterou založil český filosof Radim Palouš (1924–2015).

filosofie a náboženství
Ukázky

Mezi filosofií a teologií výchovy

130 Kč
104 Kč
Morálka. Úvod do etiky - 20%
Čtenář se v knize setkává s Williamsovou kritikou Immanuela Kanta, ale i utilitarismu nebo s pojmem autenticity. Hlavní tezí knihy je poznatek, že úvahy o morálce nelze systematizovat.
filosofie a náboženství
Ukázky

Morálka. Úvod do etiky

108 Kč
86 Kč
Velké partnerství - 20%
Věda rozebírá věci na součástky, aby pochopila, jak fungují. Náboženství skládá věci dohromady, aby pochopilo jejich smysl. Jonathan Sacks energicky hájí komplementárnost vědy a náboženství.
filosofie a náboženství
Ukázky

Velké partnerství

279 Kč
223 Kč
Vladař - 20%
(1x)
Jeden ze skvostů světové literatury, v němž Niccolo Machiavelli definoval úspěšné metody vládnutí, odhalil mechanismy fungování moci a formuloval zásady pragmatické politiky. Spisovatel, diplomat a politik tak vytvořil jakýsi manuál vlády, učebnici určenou vladařům i všem, kteří je obklopují.
filosofie a náboženství
Ukázky

Vladař

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 97 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 10 > >>