Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2023
detektivky

Nůž - 11%
(5x)
Harry Hole balancuje nad propastí. Už mnohokrát se probudil s temným tušením, prázdnou hlavou a kocovinou jako trám. Tentokrát je ovšem probuzení horší než jindy.
detektivky

Nůž

359 Kč
319 Kč
Poklad byzantského kupce - 11%
Děj knihy se odehrává v archeologickém prostředí. Při autohavárii stařičké Pragy Alfy, jejíž kufr je tak kuriózně krabicovitý a veliký, že by se do něj dala ukrýt mrtvola, vypadne do posečené trávy na louce vedle silnice tělo zavražděné ženy.
detektivky

Poklad byzantského kupce

269 Kč
239 Kč
Lazar - 11%
(4x)

Komisař Joona Linna si myslel, že už má to nejhorší za sebou, přitom všechno teprve začíná…

Policisté objeví v bytě na předměstí Osla tělo mrtvého muže. Z toho, co najdou v mrazáku, jsou v šoku. Zavražděný byl vykradač hrobů, sběratel trofejí

detektivky

Lazar

359 Kč
319 Kč
Mrtví v Badger´s Drift - 11%
(2x)
Když jednoho dne zemře postarší slečna Emily Simpsonová při procházce v lese, uchýlí se venkovský lékař k nejjednoduššímu vysvětlení: šlo o přirozenou smrt. Lucy Bellringerová, dobrá přítelkyně zemřelé, má však o oprávněnosti takového tvrzení pochybnosti.
detektivky

Mrtví v Badger´s Drift

296 Kč
263 Kč
Sherlock Holmes ve státních službách - 11%
Čtyři mikrofony, u kterých se střídají herci, kout pro ruchaře a muzikanti strčení v díře ... Naposledy se takhle u nás rozhlasová hra vysílala v roce 1948. Retro spojení snad nejklasičtější detektivky a dřevního způsobu natáčení.
detektivky

Sherlock Holmes ve státních službách

206 Kč
183 Kč
Hříšní lidé Království českého I - 11%
(1x)
Jedinečná, téměř 50hodinová série obsahuje případy Králův dluh, Zdislava a ztracená relikvie, Podivná svatba na Lichnici a Znamení rožmberské růže.
detektivky

Hříšní lidé Království českého I

1 005 Kč
894 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 36 položek
<< < 1 2 3 4