Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
učebnice

Schizofrenie v kazuistikách - 20%
Schizofrenie je choroba mnoha podob s často barvitými příznaky, jindy naopak s příznaky těžko postižitelnými, svádějícími k chybné diagnóze, a tím i k chybné léčbě. Tento neviditelný chorobný proces v konečném důsledku mění člověka k nepoznání.
učebnice
Ukázky

Schizofrenie v kazuistikách

135 Kč
108 Kč
Zdravotnická dokumentace v praxi - 20%
Příručka pro každodenní praxi všech zdravotnických zařízení v České republice se zabývá zdravotnickou dokumentací komplexním způsobem.
učebnice
Ukázky

Zdravotnická dokumentace v praxi

254 Kč
203 Kč
Stomatologie - 20%
Stomatologie je lékařským oborem, který se zabývá prevencí, diagnostikou, léčením a výzkumem onemocnění a vývojových poruch zubů, chrupu a všech tkání dutiny ústní, jakož i orgánů a tkání topograficky s ní souvisejících.
učebnice
Ukázky

Stomatologie

336 Kč
269 Kč
České katastry od 11. do 21. století - 20%
(1x)
Je to první souvislá kniha s podobnou tematikou na našem trhu, která je určena geodetům, studentům, milovníkům historie, čtenářům literatury faktu a všem technicky zaměřeným čtenářům. Popisuje vývoj katastrů od úplných počátků do dnešní doby.
učebnice
Ukázky

České katastry od 11. do 21. století

254 Kč
203 Kč
Úvod do komunitního ošetřovatelství - 20%
Odborná publikace, která je ojedinělá na českém trhu, je určena studujícím ošetřovatelství a porodní asistence, sestrám v komunitní praxi a také dalším poskytovatelům komunitní péče.
učebnice
Ukázky

Úvod do komunitního ošetřovatelství

127 Kč
102 Kč
Náhlé příhody břišní - 20%
Obdobná monografie chyběla na našem trhu několik desítek let a v této podobě vychází zcela poprvé. Je to kniha, která čtenářům (zejména mladým chirurgům) poskytne vyčerpávající informace při řešení náhlých příhod břišních.
učebnice
Ukázky

Náhlé příhody břišní

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 66 položek
<< < 1 2 3 4