Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
učebnice - vzdělání

Schizofrenie v kazuistikách - 20%
Schizofrenie je choroba mnoha podob s často barvitými příznaky, jindy naopak s příznaky těžko postižitelnými, svádějícími k chybné diagnóze, a tím i k chybné léčbě. Tento neviditelný chorobný proces v konečném důsledku mění člověka k nepoznání.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Schizofrenie v kazuistikách

135 Kč
108 Kč
Zdravotnická dokumentace v praxi - 20%
Příručka pro každodenní praxi všech zdravotnických zařízení v České republice se zabývá zdravotnickou dokumentací komplexním způsobem.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Zdravotnická dokumentace v praxi

254 Kč
203 Kč
Stomatologie - 20%
Stomatologie je lékařským oborem, který se zabývá prevencí, diagnostikou, léčením a výzkumem onemocnění a vývojových poruch zubů, chrupu a všech tkání dutiny ústní, jakož i orgánů a tkání topograficky s ní souvisejících.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Stomatologie

336 Kč
269 Kč
České katastry od 11. do 21. století - 20%
(1x)
Je to první souvislá kniha s podobnou tematikou na našem trhu, která je určena geodetům, studentům, milovníkům historie, čtenářům literatury faktu a všem technicky zaměřeným čtenářům. Popisuje vývoj katastrů od úplných počátků do dnešní doby.
učebnice - vzdělání
Ukázky

České katastry od 11. do 21. století

254 Kč
203 Kč
Úvod do komunitního ošetřovatelství - 20%
Odborná publikace, která je ojedinělá na českém trhu, je určena studujícím ošetřovatelství a porodní asistence, sestrám v komunitní praxi a také dalším poskytovatelům komunitní péče.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Úvod do komunitního ošetřovatelství

127 Kč
102 Kč
Náhlé příhody břišní - 20%
Obdobná monografie chyběla na našem trhu několik desítek let a v této podobě vychází zcela poprvé. Je to kniha, která čtenářům (zejména mladým chirurgům) poskytne vyčerpávající informace při řešení náhlých příhod břišních.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Náhlé příhody břišní

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 66 položek
<< < 1 2 3 4