Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
dobrodružné

Ledová obluda - 20%
(2x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
dobrodružné
Ukázky

Ledová obluda

198 Kč
158 Kč
Poselství ze Stínadel - 20%
(1x)
Rychlé šípy dostanou od Losny zašifrovanou zprávu, v níž jim sděluje, že mu kdosi ukradl ježka v kleci. A tak se Rychlé šípy znovu vydávají pátrat do Stínadel.
dobrodružné
Ukázky

Poselství ze Stínadel

209 Kč
167 Kč
Spát v moři hvězd - 20%
(3x)
Měl to být rutinní průzkum neobydlené planety. Ale když pod povrchem neznámého světa narazí xenobioložka Kira Navárezová na pozůstatek mimozemské stavby, změní to navždy nejen ji, ale i chod lidských dějin.
dobrodružné
Ukázky

Spát v moři hvězd

349 Kč
279 Kč
Tajemství jeskyně pokladů - 20%
Dobrodružný příběh ve foglarovské tradici o přátelství, napětí, dobrých skutcích i poučení. Ilustrátor Petr Morkes získal za svou tvorbu mnohá ocenění. Dvanáctiletí kluci Jindra a Vojta se znají teprve chvíli.
dobrodružné
Ukázky

Tajemství jeskyně pokladů

199 Kč
159 Kč
Závodní kůň, který odmítá běhat - 20%
Desetiletá Kája je blázen do koní.
dobrodružné
Ukázky

Závodní kůň, který odmítá běhat

195 Kč
156 Kč
Časodějové – Číselné jméno - 20%
(1x)
Ve čtvrtém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, budou klíčníci hledat Rozeklaný zámek… Vasilisa začala konečně studovat skutečné časodějnictví. Na Černovílu – zámku Královny temných víl zdokonaluje po boku své kamarádky Bouře své bojové schopnosti.
dobrodružné
Ukázky

Časodějové – Číselné jméno

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
dobrodružné
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Divotvůrce 2: Černé znamení - 20%
(1x)
Kellen opustil lid Jan'Tepu a v šestnácti letech se stal psancem. Teď se musí víc než kdy jindy spoléhat na svůj důvtip, aby přežil v zemi Sedmi písků. Chybí mu domov, rodina a Nephenie, kterou nepřestal milovat.
dobrodružné
Ukázky

Divotvůrce 2: Černé znamení

229 Kč
183 Kč
Dvůr křídel a zmaru - 20%
(5x)

Třetí díl bestsellerové YA fantasy série Dvůr trnů a růží. Feyre se vrací zpátky na Jarní dvůr, aby získala informace o Tamlinově armádě a odhalila plán krále, který hodlá království Prythian napadnout a zničit. K tomu všemu musí předstírat lásku k muži, kterého ve skutečnosti ze srdce nenávidí.

dobrodružné
Ukázky

Dvůr křídel a zmaru

339 Kč
271 Kč
Chlapec v pruhovaném pyžamu - 20%
(2x)
Brunovi se nechce opouštět starý dobrý pokojíček, školu a kamarády v Berlíně a stěhovat se do nového, osamělého a ponurého domu v tajemném místě jménem Aušic.
dobrodružné
Ukázky

Chlapec v pruhovaném pyžamu

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 56 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>