Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
ekonomie

Podniková informatika - 20%
Každý uživatel informatiky - ať už manažer, obchodník či účetní - by se měl dobře orientovat v možnostech, omezeních a vazbách informačních a komunikačních technologií a jejich aplikací, které se využívají v podnikovém řízení.
ekonomie
Ukázky

Podniková informatika

501 Kč
401 Kč
Jak efektivně vést porady - 20%
Také máte dojem, že porady jsou "zbytečným mrháním času" či "nenasytným žroutem energie"? Přemýšlíte o tom, jak čas strávený na poradách nepromrhat, jak udělat z porad efektivní setkání pracovníků, namísto nudné hodinky podřimování?
ekonomie
Ukázky

Jak efektivně vést porady

186 Kč
149 Kč
Marketing kulturního dědictví a umění - 20%
Pracovníci kulturních organizací a studenti dostávají v podobě této knihy skutečně komplexní a praktickou příručku zabývající se tzv. art marketingem. Čtivá a výborně strukturovaná kniha, která nemá na českém trhu konkurenci.
ekonomie
Ukázky

Marketing kulturního dědictví a umění

319 Kč
255 Kč
Inteligentní investor - 20%
(5x)
V knize nejvýznamnějšího investičního poradce 20. století se dozvíte od nejzasvěcenějšího „guru investování“, jak se jako investor, makléř nebo investiční poradce vyhnout závažným chybám a jaké dlouhodobě úspěšné strategie při investování uplatnit.
ekonomie
Ukázky

Inteligentní investor

637 Kč
510 Kč
Podnikové procesy - 20%
V druhém vydání knihy naleznete nové obrázky převedené do notace BPMN, která se v mezidobí stala dominantním standardem pro modelování podnikových procesů.
ekonomie
Ukázky

Podnikové procesy

319 Kč
255 Kč
Zavádění a rozvoj procesního řízení ve firmě - 20%
Svou praktičností a aktuálností poznatků ojedinělá publikace se komplexně věnuje lidské i technické stránce implementace procesního řízení a nejmodernějším manažerským technikám, které musejí firmy zavést, chtějí-li dosáhnout špičkové konkurenceschopnosti.
ekonomie
Ukázky

Zavádění a rozvoj procesního řízení ve firmě

390 Kč
312 Kč
Koučování v manažerské praxi - 20%
Hledáte srozumitelné odpovědi na podstatné a zajímavé otázky týkající se koučování? Sáhněte po příručce zkušených českých koučů, která svým jednoduchým, uceleným a výborně strukturovaným pojetím nemá u nás konkurenci.
ekonomie
Ukázky

Koučování v manažerské praxi

144 Kč
115 Kč
Platební karty - 20%
Ojedinělá publikace na našem i světovém trhu podává komplexní pohled na historii platebních karet. Zajímavým a poutavým způsobem přibližuje vývoj jednotlivých typů platebních karet v USA, v Evropě a Japonsku a vznik mezinárodních kartových asociací.
ekonomie
Ukázky

Platební karty

594 Kč
475 Kč
Naučte se investovat - 20%
Chcete být finančně nezávislí? Naučte se investovat. Průvodcem vám bude tato publikace. Autor vás povede tak, že se naučíte rozlišovat mezi investicemi a spekulacemi, správně chápat riziko, odhadovat vnitřní hodnotu akcie...
ekonomie
Ukázky

Naučte se investovat

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 59 položek
<< < 1 .. 4 5 6