Nejprodávanější e-knihy - únor 2023
psychologie pro každého

Jak sladit práci a rodinu - 20%
Jste na rodičovské dovolené, nebo se na ni teprve chystáte? Pracujete a zároveň pečujete o osobu blízkou? Máte pocit, že vám život utíká pod rukama a rozpadají se vám vztahy, že nemáte čas se věnovat sobě, přátelům, zájmům?
psychologie pro každého
Ukázky

Jak sladit práci a rodinu

169 Kč
135 Kč
Jak získat sebedůvěru - 20%
Jak posílit svoji sebedůvěru? Jak si věřit i v obtížných obdobích? Klíčem k úspěchu je správné vnitřní nastavení, které je podmínkou přesvědčivého a suverénního vystupování.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak získat sebedůvěru

135 Kč
108 Kč
Jak získat vnitřní klid a rovnováhu - 20%
Jak zvládat každodenní život s klidem, vyrovnaností, samostatně a nezávisle? Dozvíte se v této čtivé a praktické knížce s mnoha příklady. Poznáte řadu osvědčených technik, včetně těch speciálních pro obtížné situace.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak získat vnitřní klid a rovnováhu

144 Kč
115 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
psychologie pro každého
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
Smrt - jediná jistota (apoteóza skepse) - 20%
Klíčovou otázkou zkoumanou v této knize je, že každý z nás i tehdy, když všechno relativizuje a nic za jisté nemá, přece si je naprosto jist tím, že smrt ho jednou potká.
psychologie pro každého
Ukázky

Smrt - jediná jistota (apoteóza skepse)

249 Kč
199 Kč
Jak se asertivně prosadit - 20%
(1x)
Mnoho lidí vyhledává psychiatrickou nebo psychologickou pomoc i v případech, kdy by si své problémy mohli vyřešit sami. Mohli by je dokonce vyřešit dříve, než se nakupí do takového množství, že se stávají nepřehlednými.
psychologie pro každého
Ukázky

Jak se asertivně prosadit

161 Kč
129 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 86 položek
<< < 1 .. 7 8 9