Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
sci-fi a fantasy

Alchymistova šifra – Znamení moru - 20%
Na Londýn udeřila černá smrt! Nemoc se šíří městem a ruku v ruce s ní i panika a strach. Tajemný prorok předpovídá zkázu, pokud někdo nepřijde s lékem, který na mor opravdu zabere. Lékárna Blackthorn je proto pověřena, aby se o přípravu takového léku pokusila.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Alchymistova šifra – Znamení moru

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Klíč k času - 20%
(2x)

První díl skvělé série o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem.  Vasilisa žila až donedávna se svojí babičkou a neměla ponětí o tom, že její otec je mocný mág země Eflary. Místa, kde žijí tajemní čarodějové, kteří ovládají silnou magii, díky níž mohou ovlivňovat čas.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Časodějové – Klíč k času

259 Kč
207 Kč
Kaldera - 20%

Volavky bojují proti pirátům a v rukou mají osud celého císařství. Sedmý díl dobrodružné série. Stig se v Hallashomu účastní každoroční soutěže o nejlepšího bojovníka Skandie.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Kaldera

279 Kč
223 Kč
Zloději dýmu - 20%
(2x)

Princezna, zrádce, lovkyně a zloděj. Čtyři hrdinové mají v rukou osud světa. Čtyři národy stojí na pokraji konfliktu. V Brigantsku se princezna Catherine připravuje na politické manželství bez kapky lásky, které pro ni chystá její krutý a ambiciózní otec. padne? Komu se podaří vybojovat si své místo v životě?

sci-fi a fantasy
Ukázky

Zloději dýmu

249 Kč
199 Kč
Povídky podivných - 20%
(2x)
Také vás vždy zajímalo, kde se vzaly podivné děti ze Sirotčince slečny Peregrinové?
sci-fi a fantasy
Ukázky

Povídky podivných

199 Kč
159 Kč
Říše bouří - 20%
(2x)
Dlouhá cesta k trůnu teprve začala, ale už nyní je jasné, že bude plná zrady, nepřátelství a nevraživosti. Pokud si chce Aelin udržet korunu a ochránit své království, musí se spojit s lidmi, kteří až do teď byli nepřáteli, a musí bojovat proti zlu, které se chystá pohltit celý svět.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Říše bouří

299 Kč
239 Kč
Královna stínů - 20%
(2x)
Ztratila všechny, které milovala. Celaena Sardothien se vrací zpátky do říše a jediné, po čem touží, je pomsta. Brzy si ovšem uvědomí, že ve hře je mnohem víc – musí osvobodit prince Doriana, kterého pomocí magie ovládá král ze skleněného hradu.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Královna stínů

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 97 položek
<< < 1 .. 8 9 10