Nejprodávanější tituly - březen 2023

Vraní oko
(4x)
Pravda není slepá, vina neuletí. Osmý případ Josefa Bergmana. Vyšetřování zavede kriminalistu Josefa Bergmana do chatové osady u řeky na jižní Moravě, kde lišky dávají dobrou noc.
Ukázky

Vraní oko

386 Kč
Putinova válka
(4x)
Ráno 24. února 2022 se svět změnil. Ruská vojska vtrhla na Ukrajinu s cílem dobýt rozsáhlá území a násilím svrhnout její demokraticky zvolenou vládu.
Ukázky

Putinova válka

358 Kč
S prominutím řečeno
(3x)
Michael Žantovský ve svém novém díle s okouzlující nadsázkou a vtipem líčí „nesmazatelné zážitky“ s významnými osobnostmi světového dění. Díky autorovi čtenář prožije znovu, i když trochu jinak, převratné dějinné události konce 20. století.
Ukázky

S prominutím řečeno

447 Kč
Zásnubní prsten
(1x)
Zásnuby bez prstenu jsou sice smutné, ale možné. Nicméně zásnuby s prstenem, ale bez snoubenky, to je věc těžko myslitelná. A přece k ní na Starém Městě pražském došlo.

Zásnubní prsten

305 Kč
Proč jsme tak naštvané?
(5x)
Cílem knihy Proč jsme tak naštvané je verbalizovat vztek, který v ženách neférový systém probouzí, a transformovat jej do účinných strategií vedoucích k pozitivní změně české společnosti.

Proč jsme tak naštvané?

890 Kč
Nejvyšší karta
(2x)

Skandální odhalení, nebo mystifikace? Provokace, nebo skutečnost? Autobiografie, nebo fikce? Spisovatelka Sylvie Novak se na prahu padesátky ohlíží za svou úspěšnou kariérou angažované autorky a reflektuje svůj komplikovaný osobní život.

Ukázky

Nejvyšší karta

268 Kč
Tichý pláč
(4x)
Pokud chce Josie Quinnová zachránit další životy, musí rozluštit, kdo skrývá temné tajemství.

Tichý pláč

404 Kč
Jak svět doopravdy funguje
(1x)
Lidstvo ještě nikdy ve své historii nemělo tolik informací, přesto si jen málokdo uvědomuje, jak svět ve skutečnosti funguje.
Ukázky

Jak svět doopravdy funguje

449 Kč
Takové maličkosti
(13x)
Podmanivý příběh nominovaný na prestižní Man Bookerovu cenu 2022 lze číst jako báji o dobru a zlu nebo podobenství o laskavosti. Přivádí nás do irského městečka poloviny osmdesátých let sužovaného prosincovými mrazy a vrcholí na Štědrý den.
Ukázky

Takové maličkosti

267 Kč
Vetřelec
(8x)
V domě na okraji Holic jsou nalezena tři těla: mladí manželé a jejich tříletá dcerka. Byť nejdřív vše nasvědčuje tomu, že chladnokrevnou vraždu má na svědomí jedna z obětí, brzy se ukazuje, že místo činu bylo pouze narafičené.

Vetřelec

323 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>