Nejprodávanější tituly - březen 2023
dívčí romány

Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.
dívčí romány

Jaro

254 Kč
Léto s frajerem
„Tohle léto bude tutově za trest!“ mračí se patnáctiletá Berenika, když se balí na letní tábor. A je fuk, že bude instruktorka a že jede se svou nejlepší kamarádkou. Berenika totiž není zrovna táborový typ a mnohem raději by léto trávila úplně jinak.
dívčí romány

Léto s frajerem

224 Kč
Temný plamen
Také ve čtvrtém dílu série Nesmrtelní se Ever potýká s úskoky svého úhlavního nepřítele, bezcharakterního Romana. Když se jeho vinou hrdinčina nejlepší kamarádka Haven ocitla na pokraji smrti, Ever jí dala napít elixíru nesmrtelnosti.
dívčí romány

Temný plamen

253 Kč
Modrý měsíc
(3x)
Druhý díl bestsellerové řady Nesmrtelní. Damen onemocní, začne chřadnout a ztrácet své neobyčejné schopnosti. Zoufalá Ever se na jeho záchranu vydá do Země léta a tam objeví způsob, jak vrátit čas.
dívčí romány

Modrý měsíc

229 Kč
Napořád
(18x)
První díl nové knižní řady Nesmrtelní ocení především čtenáři Stephenie Meyerové a její série Stmívání. Kniha se záhy po vydání probojovala mezi nejprodávanější knihy v USA a vyhoupla sena nejvyšší příčku žebříčku New York Times Bestsellers.
dívčí romány

Napořád

229 Kč