Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
atlasy a mapy

Jací jsou? - Angličané - 20%
(1x)
Zábavný průvodce anglickou povahou vážně i nevážně představuje jejich životní styl. Dozvíte se, jací opravdu jsou, co je pro ně důležité, jak se baví, jak funguje anglická rodina, škola a společnost.
atlasy a mapy
Ukázky

Jací jsou? - Angličané

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Češi - 20%
Nový zábavný průvodce popisuje českou povahu, tradice a životní styl. My všichni samozřejmě víme, čím žijeme, co máme rádi a čemu věříme. V knize ale zjistíte, jak nás vidí ve světě, a to není totéž.
atlasy a mapy
Ukázky

Jací jsou? - Češi

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Izraelci - 20%
Nový zábavný průvodce povahou Izraelců vám nabídne fakta i zajímavosti o jejich každodenním životě, abyste s nimi snadněji navázali kontakt.
atlasy a mapy
Ukázky

Jací jsou? - Izraelci

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Japonci - 20%
Zábavný průvodce japonskou povahou. Poznejte povahu Japonců opravdu do hloubky. Seznamte se s jejich mentalitou neotřelou formou, vážně i humorně, s nadsázkou i pochopením.
atlasy a mapy
Ukázky

Jací jsou? - Japonci

119 Kč
95 Kč
Jací jsou? - Němci - 20%
Zábavný průvodce německou povahou je tady! Popisuje odlehčenou čtivou formou, jací Němci skutečně jsou. Dozvíte se, proč jsou hrdí na svou výkonnost, organizaci, disciplínu a preciznost, jaký mají smysl pro humor, ale také jak funguje rodina.
atlasy a mapy
Ukázky

Jací jsou? - Němci

119 Kč
95 Kč
Tchaj-wan - 20%
Vysoké hory, moře, pláže, roztodivné geologické útvary, divoké řeky a moderní velkoměsta. K tomu všemu je třeba přičíst velmi milé obyvatele, chutné jídlo i pití a takřka absenci západních turistů.
atlasy a mapy
Ukázky

Tchaj-wan

129 Kč
103 Kč
Kolem kolem Zambie, Botswany, Svazijska a JAR - 20%
Který Čech poprvé zmapoval Viktoriiny vodopády? Je slušné pozdravit, když potkáte na silnici slona? Už jste se projeli na mokoro v deltě Okavango? Máte si v areálu policejní stanice zamykat kolo? Potkali jste někdy domorodého Vaclava ze Zimbabwe?
atlasy a mapy
Ukázky

Kolem kolem Zambie, Botswany, Svazijska a JAR

66 Kč
53 Kč
Kolem kolem Jižní Ameriky - 20%
Osamělá cyklistická cesta "na těžko" trvající téměř tři a půl měsíce.
atlasy a mapy
Ukázky

Kolem kolem Jižní Ameriky

66 Kč
53 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2