Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - březen 2023
psychologie

O smyslu života - 11%
Přednášky z roku 1946 mají stále obrovskou sílu a jsou překvapivě aktuální.
psychologie

O smyslu života

179 Kč
159 Kč
Psychologie vítězství - 11%
Tato kniha je praktickým a efektivním nástrojem pro ty, kteří na sobě chtějí pracovat – ať už se jedná o sportovce, na které se obrací primárně, nebo o kohokoli jiného.
psychologie

Psychologie vítězství

404 Kč
359 Kč
Vývoj osobnosti - 11%
Domněnku, že se Jung jako vědec věnoval pouze druhé polovině lidského života, vyvrací soubor jeho prací na téma osobnostního vývoje.
psychologie

Vývoj osobnosti

359 Kč
319 Kč
Jak přežít, když se často bojím - 11%
Naše nálada se neustále mění. Je to, jako když se houpeme na houpačce. Jednou jsme dole, jednou nahoře, někdy se stane, že z houpačky dokonce i spadneme. Nikdo z nás není neustále naprosto šťastný...
psychologie

Jak přežít, když se často bojím

179 Kč
159 Kč
Matrix Energetics - 11%
R.Bartlett zjistil, že slabý dotek spojený s cíleným záměrem stačí na to, aby jeho klienti znovu nabyli fyzickou, duševní, a dokonce i duchovní rovnováhu. Výsledky byly zcela mimořádné – a stále se vzpírají logice.
psychologie

Matrix Energetics

324 Kč
288 Kč
Hovory s terapeuty - 11%
Rozhovory s předními českými terapeuty a psychoterapeuty o vnitřních konfliktech, partnerských krizích, paralelních vztazích, depresích, úzkostech, o pocitech, emocích, cestách ke štěstí, ale i o závislostech a o smrti vycházejí z prožitků...
psychologie

Hovory s terapeuty

323 Kč
287 Kč
Psychoanalytická psychoterapie - 11%
Kniha uznávané psychoterapeutky a autorky Psychoanalytické diagnózy se věnuje psychodynamické léčbě a popisuje základní principy praxe vč. efektivního naslouchání a rozhovoru, přenosu a protipřenosu,...
psychologie

Psychoanalytická psychoterapie

629 Kč
559 Kč
Výbor z díla V. - Snové symboly individuačního procesu - 11%
(2x)
Revidované vydání pátého svazku „Výboru z díla C. G. Junga“. Kniha obsahuje první část Jungovy rozsáhlé práce „Psychologie a alchymie“.
psychologie

Výbor z díla V. - Snové symboly individuačního procesu

680 Kč
604 Kč
Vývojová a vztahová terapie dětí - 11%
Dětský psychoterapeut a psychiatr Peter Pöthe shrnuje ve své knize zkušenosti z více než dvacetileté terapeutické práce s dětmi.
psychologie

Vývojová a vztahová terapie dětí

404 Kč
359 Kč
Vztahy a pasti - 11%
(5x)
Všichni si vytváříme představy o správném partnerství. Kde ve vztazích číhá past? Kolik vztahových pastí si vlastně nastražíme sami? A jak vypadají? Například můžeme sami sebe přesvědčit, že nuda je ve vztazích obecně nevyhnutelná.
psychologie
Ukázky

Vztahy a pasti

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 266 položek
<< < 1 2 3 4 .. 27 > >>