Nejprodávanější knihy - březen 2023
botanika

Tajná znamení přírody - 11%
Příroda je fascinující a neustále je v ní co objevovat. Jak tomu všemu ale porozumět? Pokud tápeš a chceš se dozvědět víc, tato kniha ti bude užitečným pomocníkem.
botanika

Tajná znamení přírody

341 Kč
303 Kč
Můj první herbář - 11%
Můj první herbář je neobvyklá kniha plná zajímavostí, krásných ilustrací a… také prázdných stránek, na které nalepíte vlastnoručně usušené exempláře. Kniha vám poradí, v jakém ročním období jednotlivé druhy rostlin hledat či jak je nejlépe usušit.
botanika

Můj první herbář

224 Kč
199 Kč
Rozchod s bohem - 11%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
botanika
Ukázky

Rozchod s bohem

268 Kč
238 Kč
Flóra - 11%
Objevte fantastický svět rostlin a stromů v knize plné úchvatných fotografií.
botanika

Flóra

809 Kč
719 Kč
Kaktusy a sukulenty v praxi - 11%
Kaktusy a sukulenty se staly neodmyslitelnou součástí domácností 21. století – najdeme je na parapetech téměř každého domu, bytu nebo kanceláře.
botanika

Kaktusy a sukulenty v praxi

449 Kč
399 Kč
Učíme se o zahradě se Šípkovou Růženkou - 11%
Projdi se spolu se Šípkovou Růženkou světem rostlin. Za devatero horami a devatero řekami žila půvabná princezna Šípková Růženka, jejíž náramnou vášní bylo zahradničení a péče o všechny rostliny a rostlinky, které obklopovaly její zámek.
botanika

Učíme se o zahradě se Šípkovou Růženkou

269 Kč
239 Kč
Jedovaté rostliny - 11%
Kniha seznamuje čtenáře s jedovatými rostlinami, vyskytujícími se v přírodě u nás i v cizině. Byla napsána pro ty, kteří jedovaté rostliny neznají, chodí kolem nich a mohli by se přiotrávit nebo dokonce zemřít.
botanika

Jedovaté rostliny

269 Kč
239 Kč
Moje domácí lékárna z léčivých bylin - 11%
Elita mezi bylinkami. Zůstat zdravý si přeje každý. Pomohou k tomu u nás rostoucí plané rostliny!
botanika

Moje domácí lékárna z léčivých bylin

296 Kč
263 Kč
Choroby a škůdci orchidejí
V této užitečné příručce jsou popsány nejčastěji pěstované druhy orchidejí a jejich konkrétní nároky, autorky se ale podrobně zaměřují na symptomy, které se mohou vyskytnout při nedostatečné výživě, nevhodném způsobu pěstování, po napadení škůdci.
botanika

Choroby a škůdci orchidejí

80 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2