Nejprodávanější Kniha - březen 2023
objevování vesmíru

Astronomie - 100+1 záludných otázek - 11%
Zájemci o astronomii dostávají do rukou dlouho očekávané nové, zcela přepracované vydání knihy z roku 2003. První vydání chybělo již několik let na trhu, protože astronomie se tak překotně vyvíjí, že nové poznatky jsou na denním pořádku.
objevování vesmíru

Astronomie - 100+1 záludných otázek

449 Kč
399 Kč
Dopisy astrofyzika - 11%
Vlivný americký astrofyzik zveřejňuje soukromou korespondenci se svými fanoušky z celého světa, kteří ho oslovili při hledání odpovědí na nejrozmanitější otázky (nejen) kosmologie.
objevování vesmíru

Dopisy astrofyzika

332 Kč
295 Kč
Planety - 11%
Rozšířené vydání, doplněné Mgr. Michalem Švandou o nové poznatky z planetologie je netradičním průvodcem světem planet. Popisuje a obrazově dokumentuje nejzajímavější místa na planetách a jejich družicích, ...
objevování vesmíru

Planety

269 Kč
239 Kč
Sluneční soustava dalekohledem - 11%
Vypravte se s námi za nočními svítícími oblaky, polárními zářemi, meteory, zodiakálním světlem či umělými družicemi.
objevování vesmíru

Sluneční soustava dalekohledem

270 Kč
240 Kč
Hvězdy dalekohledem - 11%
Kniha obsahuje rady pro pozorovatele hvězdné oblohy a vysvětluje všechny hlavní pojmy, jako dvojhvězdy, hvězdokupy, mlhoviny atd. Dvacet pozorovacích map je rozděleno podle čtyř ročních období s obsáhlou charakteristikou nejznámějších objektů.
objevování vesmíru

Hvězdy dalekohledem

270 Kč
240 Kč
Nekonečno v dlani - 11%
Autor řady bestsellerů nádherně srozumitelnou a vtipnou formou přibližuje komplikované vědecké teorie stojící za padesáti pozoruhodnými skutečnostmi, jež nám pomáhají pochopit složitou podstatu naší existence.
objevování vesmíru

Nekonečno v dlani

269 Kč
239 Kč
Učenci a šarlatáni - 11%
Sotva se u nás najde někdo, kdo by neznal legendární film Císařův pekař a pekařův císař. Nelze si na něj nevzpomenout při četbě této knihy. Pojednává o tom, jak se naši předkové učili poznávat svět kolem sebe a jaké nástroje k tomu používali.
objevování vesmíru

Učenci a šarlatáni

305 Kč
271 Kč
Osudová přitažlivost gravitace - 6%
Osudová přitažlivost gravitace popisuje, jak byly tyto nesmírně hmotné, ale neviditelné objekty objeveny a co nám jejich existence říká o vývoji vesmíru. Knihu doplňuje množství názorných ilustrací a fotografií.
objevování vesmíru

Osudová přitažlivost gravitace

423 Kč
398 Kč
Podívej se do vesmíru - více než 70 odklápěcích okének - 11%
Podívejte se s touto dětskou encyklopedickou knížkou s odklápěcími okénky do vesmíru! Pod každým z více než 70 okének najdete odpovědi na nejčastější otázky, které se tohoto tématu týkají - například jak vznikl Měsíc, proč hvězdy svítí atd.
objevování vesmíru

Podívej se do vesmíru - více než 70 odklápěcích okének

314 Kč
279 Kč
Slunce - 11%
Publikace o Slunci vychází jako dvojník k již známé knize o Měsíci. Jejím smyslem je ukázat, že Slunce není tak nudné, jak na první pohled vypadá.
objevování vesmíru

Slunce

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 22 položek
<< < 1 2 3 > >>