Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
filosofie

V zápasech za Boží věc - 20%

Vzpomínky, texty a rozhovory Kniha vyšla u příležitosti 90. narozenin významného českého teologa a bojovníka za svobodu myšlení a života v době komunistické totality.

filosofie
Ukázky

V zápasech za Boží věc

89 Kč
71 Kč
Boží poselství světu - 20%
Je Bůh mstivá nadpřirozená bytost mužského pohlaví, která vyžaduje poslušnost, trestá a odměňuje? A existuje nebe? Walsch rozkrývá mnohé z oblastí, v nichž podle jeho názoru lidstvo zcela mylně chápe Boha.
filosofie
Ukázky

Boží poselství světu

229 Kč
183 Kč
Filosofie logiky - 20%
Kniha je soustavným pojednáním o problémech filosofie logiky a přístupech k jejich řešení.
filosofie
Ukázky

Filosofie logiky

195 Kč
156 Kč
Mizení - 20%
Kolektivní monografie vychází z dialogu inspirovaného mezinárodní konferencí Dis/appearing, sleduje základní mediální operace objevování a mizení a zhodnocuje několikaleté česko-německé diskuse zaměřené na společná teoretická a filosofická východiska
filosofie
Ukázky

Mizení

220 Kč
176 Kč
Martin Luther - 20%
Svazek představuje kratší, avšak obsahově závažné texty německého reformátora. Cílem výboru je ukázat Lutherovo myšlení v jeho vývoji v čase i v jeho tematické rozmanitosti.
filosofie
Ukázky

Martin Luther

210 Kč
168 Kč
Záblesk v temnotě - 20%

Druhý díl autobiografie nejznámějšího světového evolučního biologa, skeptika a ateisty se soustředí na dobu pozdějších úspěchů, kdy autor pokračuje na cestě intelektuálního vývoje a vědeckého zkoumání.

filosofie
Ukázky

Záblesk v temnotě

210 Kč
168 Kč
Západ a jeho víra - 20%
Zamyšlení při příležitosti 500 let od zahájení reformace.
filosofie
Ukázky

Západ a jeho víra

199 Kč
159 Kč
Spravedlnost: Co je správné dělat - 20%
(1x)
V knižním zpracování populárního televizního pořadu profesora Michaela Sandela (Harvard) se čtenáři představují svižně a vtipně psané kapitoly, bohatě doplněné aktuálními příklady problematiky spravedlnosti.
filosofie
Ukázky

Spravedlnost: Co je správné dělat

250 Kč
200 Kč
Filosofie mysli - 20%
Tato kniha pojednává o klasických problémech a koncepcích filosofie mysli, jako je ontologický dualismus, analytický behaviorismus, fyzikalismus, teorie identity,
filosofie
Ukázky

Filosofie mysli

129 Kč
103 Kč
Zen je právě tady - 20%
(1x)
O výjimečném daru Shunrya Suzukiho zprostředkovat tradiční zenové učení pomocí běžně používaného jazyka není pochyb. V této knize ožívá v příhodách, které o něm vyprávějí jeho žáci.
filosofie
Ukázky

Zen je právě tady

129 Kč
103 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 24 položek
<< < 1 2 3 > >>