Nejprodávanější audioknihy - březen 2023
česká

Pavouk
(3x)
Saga Bauerová již téměř pustila z hlavy děsivou pohlednici, na jejímž rubu ji kdosi podepsaný anagramem informoval o existenci sovětské pistole Makarov s devíti bílými kulkami, z nichž jedna údajně čeká na Joonu Linnu...
česká

Pavouk

512 Kč
Prohnilé město
(4x)
Kazu Brekkerovi a jeho lidem se podařil nevídaný kousek, za který měli přislíbenou tučnou odměnu. Jenže místo toho, aby se o ni rozdělili, čekala na ně zrada. Proto musí napnout všechny své síly, aby získali to, co jim patří.
česká
Ukázky

Prohnilé město

449 Kč
Šikmý kostel 2
(9x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili. Audiokniha.
česká

Šikmý kostel 2

359 Kč
Nohy z jílu
Kdo vraždí neškodné starce? Kdo se pokouší otrávit Patricije? V době, kdy podzimní mlhy sevřou město Ankh-Morpork do svých spárů, připadne Městské stráži nelehký úkol vystopovat neviditelného vraha.
česká

Nohy z jílu

359 Kč
Krev elfů
Meč, magie a vyzvědačké intriky. První část legendární Sapkowského ságy o zaklínači Geraltovi a jeho sudbě - Ciri z Cintry. Zaklínač pečuje o plamen, který může zapálit celý svět..
česká

Krev elfů

359 Kč
Morový testament
(2x)
Morový testament je dalším z titulů ze série historika a spisovatele Vlastimila Vondrušky Hříšní lidé Království českého. Posluchače zavede vyšetřování vraždy až do Itálie.
česká

Morový testament

349 Kč
Muž, který zemřel dvakrát

Kvarteto amatérských detektivů v důchodovém věku znovu zasahuje! Svérázná čtveřice penzistů se sotva vzpamatovala z řešení svého prvního skutečného případu vraždy a už je zase v jednom kole.

česká

Muž, který zemřel dvakrát

395 Kč
Není kouře bez ohýnku
(1x)
Mladý pilot Jerry Burton se po těžké havárii usadil na okraji klidného městečka Lymstocku, kde se o jeho úplnou rekonvalescenci postará jeho sestra Joanna.
česká
Ukázky

Není kouře bez ohýnku

332 Kč
Příšerná teta
(1x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
česká

Příšerná teta

332 Kč
Psí kůže
Drsný příběh se odehrává na konci Třicetileté války. Válečným zvěrstvem zdeptaný Eliáš se vrací na rodný svobodný statek v moravsko - slezském pomezí. Všichni v okolí tuší, že se vrací jako zběh. Začíná souboj s představiteli jezovitského kláštera,..
česká

Psí kůže

296 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 442 položek
<< < 1 2 3 4 .. 45 > >>