Nejprodávanější Kniha - březen 2023
detektivky

Enola Holmesová - Mycroftova nebezpečná hra - 11%
Grafický román na motivy oblíbených filmů z Netflixu a úspěšné knižní série.
detektivky
Ukázky

Enola Holmesová - Mycroftova nebezpečná hra

314 Kč
279 Kč
Hladový duch - 11%
Chaos se blíží, starej brachu.Stačilo těchto pár slov a poklid ve Three Pines vzal zasvé. Hosté se právě chystali na návrat do měst, děti se loučily s létem, když byla v místním oblíbeném bistru nalezena mrtvola neznámého muže.
detektivky

Hladový duch

449 Kč
399 Kč
Klášterem obchází ďábel - 11%
Po nečekané smrti Rudolfa Habsburského řečeného Kaše se na český trůn vrátil Jindřich Korutanský, manžel nejstarší dcery Václava II. Anny Přemyslovny. Melichar z Roupova i nadále zůstává v jeho službách jako královský soudce, ovšem...
detektivky

Klášterem obchází ďábel

269 Kč
239 Kč
Klub Tygrů – Záhada opuštěné vily - 11%
Ve vile za městem kdysi bydlel se svojí rodinou jistý vědec.
detektivky
Ukázky

Klub Tygrů – Záhada opuštěné vily

179 Kč
159 Kč
Olomoucký pitaval – Skutečné kriminální příběhy - 11%
(1x)
Netradiční pohledy do dějin Olomouce i Moravy nabízí upravená a doplněná publikace, jejíž první vydání se stalo pro zájemce zcela nedostupným.
detektivky

Olomoucký pitaval – Skutečné kriminální příběhy

269 Kč
239 Kč
Bretaňská pýcha - 11%
Na břehu malebné řeky Belon, v oblasti, kde se pěstují světově proslulé ústřice, objeví svéhlavá stárnoucí herečka mrtvolu muže. Jen o něco později obdrží komisař Dupin zprávu z legendami opředených kopců Monts d’Arrée, z kraje pověstí o vílách a ďáb
detektivky

Bretaňská pýcha

359 Kč
319 Kč
Černý dům - 11%
Černý dům navazuje na kultovní fantasy román Talisman To, co miluješ, musíš milovat ještě víc, protože jednoho dne to zmizí. Ve Wisconsinu dojde k sérii nelítostných vražd, které připomínají nelidské řádění šíleného Alberta Fishe před desítkami let.
detektivky

Černý dům

477 Kč
424 Kč
Ďáblova čísla - 11%
Při běžné úřední cestě královského písaře Jiřího Adama z Dobronína do Dvora Králové dojde ve městě k vraždě. I když se radnice snaží utajit její okolnosti, mezi lidmi se rychle šíří panika, protože okolnosti napovídají, že jde o zásah temných sil.
detektivky

Ďáblova čísla

296 Kč
263 Kč
Divoký příliv - 11%
Píše se rok 1774. Rob Courtney žije svůj život v poklidné obchodní stanici na východoafrickém pobřeží a sní o dobrodružství. Po smrti dědečka využije příležitost a odplouvá jako černý pasažér do Anglie.
detektivky

Divoký příliv

404 Kč
359 Kč
Klub Tygrů - Oživlá mumie - 11%
Zapoj se do pátrání i ty a zažij celé dobrodružství z první ruky! Při vykopávkách uprostřed egyptské pouště odkryjí badatelé dosud neznámou pyramidu.
detektivky
Ukázky

Klub Tygrů - Oživlá mumie

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 307 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 31 > >>