Nejprodávanější tituly - březen 2023
kariéra

Staň se mistrem vyjednávání
Objevte 10 otázek, díky nimž vyjednáte cokoli!
kariéra

Staň se mistrem vyjednávání

161 Kč
Stoikův průvodce pro každý den - 11%
(1x)
Kde najít skutečnou radost? Jak zapřáhnout sílu rozumu ve svůj prospěch? Co je skutečným měřítkem úspěchu? Jak zvládat vztek? Jak nalézt smysl života? Jak překonat zármutek? Odpovědi na tyto i další otázky jsou jádrem stoické filozofie.
kariéra

Stoikův průvodce pro každý den

359 Kč
319 Kč
Vítězit - Nemilosrdná cesta na vrchol - 11%
Elitní trenér Tim Grover, mezi jehož svěřence se řadili takoví slavní basketbalisté jako Michael Jordan, Kobe Bryant či Dwyane Wade, ve své nové knize přináší brutálně upřímný návod na to, jak vítězit v podnikání, sportu i ve všech jiných oborech.
kariéra

Vítězit - Nemilosrdná cesta na vrchol

314 Kč
279 Kč
Nenásilná komunikace v praxi - 11%
(1x)
Čeká vás nepříjemné setkání se šéfem. Právě vám volala učitelka, aby si postěžovala na vaše dospívající dítě. Je večer a pohádali jste se s partnerem. Co uděláte?
kariéra

Nenásilná komunikace v praxi

314 Kč
279 Kč
Tohle je marketing! - 11%
(1x)
Seth Godin vám nabízí esenci své marketingové moudrosti.
kariéra

Tohle je marketing!

314 Kč
279 Kč
V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených) - 11%
Jak porozumět kolegům, šéfům i podřízeným. Thomas Erikson, autor bestselleru V obklíčení idiotů se tentokrát zaměřil na místo, kde trávíme třetinu dne. Málokde je taková příležitost ke konfliktům, nedorozuměním, podrazům a intrikám, ale taky k přá
kariéra

V obklíčení blbých šéfů (i blbých podřízených)

359 Kč
319 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
kariéra
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Umění války - 11%

V této slavné adaptaci Sunova slavného traktátu o válce mistr poučuje svého žáka o jemných nuancích válečného umění. Umělecké ilustrace cenami ověnčeného kreslíře Pete Katze zobrazují bitevní scény i strategické scénáře, a tak odvěké vojenské zásady

kariéra

Umění války

449 Kč
399 Kč
Jak se stát disciplinovaným traderem - 11%
Emoce, kterým je vystaven každý burzovní obchodník, mají často zásadní vliv na úspěch jeho obchodů. Není proto divu, že mezi nejúspěšnější obchodníky patří ti, kteří se svou psychiku naučili ovládat a nepodléhají stresu.
kariéra

Jak se stát disciplinovaným traderem

350 Kč
311 Kč
Objevte své PROČ - 11%
Nezáleží na tom, zda jste právě nastoupili do svého prvního zaměstnání, jestli jste vedoucím týmu nebo dlouholetým ředitelem firmy. Návody a cvičení v této knize vám pomohou na cestě k trvalému úspěchu a pocitu naplněnosti.
kariéra

Objevte své PROČ

332 Kč
295 Kč
Jak se nespálit při výběru zaměstnanců - 20%
Předchůdce knihy „Jak se nespálit podruhé“ je stále vyhledávaným titulem, neboť jde o komplexní návod k realizaci a vyhodnocení procesu výběru a přijímání pracovníků.
kariéra
Ukázky

Jak se nespálit při výběru zaměstnanců

109 Kč
87 Kč
Motivace a odměňování pracovníků - 11%
Jsou vaši zaměstnanci málo výkonní a iniciativní? Chcete své zaměstnance motivovat, ale nevíte jak? Přijde vám finanční forma motivace už v dnešní době málo?
kariéra

Motivace a odměňování pracovníků

269 Kč
239 Kč
Skrytá historie koučování
Jako formalizovaná činnost existuje koučování nějakých 30 nebo 40 let. K jeho vzniku však zajisté vedly různé psychologické teorie a terapie či sociální a duchovní hnutí. Právě na ně se zaměřila autorka této unikátní knihy.
kariéra

Skrytá historie koučování

134 Kč
Jak uzavírat nové obchody - 20%
Audiokniha pro každého, kdo pro své povolání potřebuje znát, jaké je potřeba mít dovednosti k získání nových zákazníků a obchodů, ale na druhou stranu postrádá dostatečné školení nebo kuráž prodávat efektivně.
kariéra
Ukázky

Jak uzavírat nové obchody

369 Kč
295 Kč
Jak zaujmout hned napoprvé - 20%
(1x)
Audiokniha obsahuje příručku pro úspěšnou prezentaci svých myšlenek, sdělení a nápadů.
kariéra
Ukázky

Jak zaujmout hned napoprvé

349 Kč
279 Kč
Komunikací k vítězství - 20%
Audiokniha obsahuje mnohem více praktických rad a metod, zaměřených na každou stránku obchodu a interpersonální komunikace, než podobné tituly. Obsahuje nové pohledy na to, jak řeč těla ovlivňuje vaši image, jak řídit dobrou konverzaci.
kariéra
Ukázky

Komunikací k vítězství

299 Kč
239 Kč
Tajemství úspěšného vedení lidí - 20%
Přestaňte pracovat za své podřízené a nechte je učit se chybami – dlouhodobě se vám to jednoznačně vyplatí. Neobávejte se samostatnosti svých lidí. Když jim ji poskytnete za správných podmínek, budou zodpovědní, kreativní a přinesou dobré výsledky.
kariéra
Ukázky

Tajemství úspěšného vedení lidí

254 Kč
203 Kč
Zen a hotovo - 20%
Nabízí stejnojmenný minimalistický systém (anglicky „Zen to done“ – ZTD) deseti návyků, díky nimž je možné úkoly, projekty i povinnosti trvale uspořádat a udržet pod kontrolou.
kariéra
Ukázky

Zen a hotovo

199 Kč
159 Kč
Prodávat je lidské - 11%
(1x)
Tradiční způsoby prodeje a obchodničení jsou nenávratně minulostí, pro úspěšou prezentaci produktu či služby jsou nezbytné nové schopnosti a dovednosti.
kariéra

Prodávat je lidské

314 Kč
279 Kč
Techniky učení - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří se chtějí snadněji a lépe učit a více si zapamatovat. Díky testu v knize zjistíte, jaký jste studijní typ a jaké metody učení jsou pro vás nejvhodnější. Dozvíte se, jak se správně motivovat, jak při učení ideálně postupovat.
kariéra
Ukázky

Techniky učení

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 67 položek
<< < 1 2 3 4 > >>