Nejprodávanější tituly - březen 2023
pro nejmenší

Jednou nohou ve školce - Stříhání a lepení pro malé děti Farma - 11%
Nůžky jsou základním nástrojem a dítě se s nimi setká nejpozději ve školce. Proto je dobré, aby se s nimi naučilo co nejdříve správně zacházet. V tomto sešitě se dítě bude učit stříhat podle rovných i zakřivených čar.
pro nejmenší

Jednou nohou ve školce - Stříhání a lepení pro malé děti Farma

89 Kč
79 Kč
Kam odešlo mé hovínko? - 11%
Co se asi stane, když se na toaletě spláchne?
pro nejmenší

Kam odešlo mé hovínko?

269 Kč
239 Kč
Má první čísla - Chytré dítě - 11%
Tato knížka se samolepkami a jednoduchými aktivitami vytvořenými úměrně k věku dítěte naučí vaše ratolesti základní čísla.
pro nejmenší

Má první čísla - Chytré dítě

62 Kč
55 Kč
Malí přátelé - látková knížka - 11%
Pojď se seznámit s veselými a rozkošnými zvířátky z lesa! Krásné a krátké verše okouzlí vaše ratolesti a ilustrace jim usnadní seznámení s kamarády z lesa.
pro nejmenší

Malí přátelé - látková knížka

134 Kč
119 Kč
Malování vodou - Narozeniny - 10%
Na tyto kouzelné omalovánky nepotřebuješ barvy ani pastelky. Vezmi si sklenici vody a mokrým štětcem přejeď přes šedé tečky. Obrázek se magicky vybarví. Naučíš se správně držet štětec a poznávat barvy.
pro nejmenší

Malování vodou - Narozeniny

70 Kč
63 Kč
Mé první protiklady - Chytré dítě - 11%
Tato knížka se samolepkami a jednoduchými aktivitami vytvořenými úměrně k věku dítěte naučí vaše ratolesti rozpoznávat protiklady.
pro nejmenší

Mé první protiklady - Chytré dítě

62 Kč
55 Kč
Můj pracovní sešit - Úžasné spojování - 11%
Společně se sešitem Spojování je tento sešit úvodním pracovním sešit série Kumon pro děti od 2 do 4 let, je určen dětem, které poprvé berou do ruky tužku a neumějí ještě kreslit čáry, protože nemají pevně zafixováno správné držení tužky.
pro nejmenší

Můj pracovní sešit - Úžasné spojování

161 Kč
143 Kč
Zvířat plná kniha - 11%
Výpravná publikace pro malé milovníky zvířat s ilustracemi Petra Horáčka. Lední medvědi dovádějící na kře, tygři lovící v džungli, slavíci prozpěvující si v lese… Všude kolem nás žijí nádherná zvířata.
pro nejmenší

Zvířat plná kniha

359 Kč
319 Kč
Hlava v hlavě - 11%
(1x)
Hlava v hlavě získala Magnesii Literu v kategorii kniha pro děti, ocenění Zlatá stuha České sekce IBBY 2014 a byla vyhlášena také za nejkrásnější dětskou knihu roku.
pro nejmenší
Ukázky

Hlava v hlavě

446 Kč
396 Kč
Můj první atlas zvířat - 11%
Říše zvířat, to je jedno tajemství za druhým.
pro nejmenší

Můj první atlas zvířat

206 Kč
183 Kč
Dobrý den, včelko! - 11%
Malá včelka má hodně práce, pojďme se podívat, co ji čeká. Objevovat svět s tímto leporelem s posuvnými prvky je skutečně zábavné!
pro nejmenší

Dobrý den, včelko!

224 Kč
199 Kč
V ZOO - Podívej se, kdo se schovává - 20%
(1x)
Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro děti od 1- 6 let, které je naučí zábavnou formou poznávat zvířátka, která mohou vidět v zoo.
pro nejmenší

V ZOO - Podívej se, kdo se schovává

59 Kč
47 Kč
Zoo - Moje první dotyková knížka - 11%
Dotyková knížka se zvířátky v zoo je ideální pomůcka pro batolata, která díky hmatovým prvkům v knize procvičí svou jemnou motoriku.
pro nejmenší

Zoo - Moje první dotyková knížka

224 Kč
199 Kč
Dobrý den, koťátko! - 11%
Malé koťátko má hodně práce. Musí si dát mlíčko, olízat tlapky a pohrát s klubíčkem vlny. A je pěkně unavené! Objevovat svět s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motor
pro nejmenší

Dobrý den, koťátko!

224 Kč
199 Kč
Malý nočník, malá hovínka - 11%
Všichni kakají. Pejsek, kočička, králíček i koník. Dokonce i velký brácha! Kde kakají zvířátka a jak vypadají jejich hovínka? Tato vtipná a hravě ilustrovaná knížka je ideální učební pomůckou pro rodiče, jejichž děti se právě učí na nočník.
pro nejmenší

Malý nočník, malá hovínka

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Fotbal - 11%
Navštiv fotbalové utkání a nauč se pojmenovat vše, co můžeš na fotbale vidět! Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
pro nejmenší

Objevujeme svět! Fotbal

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Les - 11%
Jak vypadá jelen se statným parožím? Co to tu voní pod listím? Nejsou to houby? Víš, jak se říká mláďatům divočáka? Který noční pták sídlí v dutině stromu? Objevuj les a všechna zvířátka, která v něm bydlí.
pro nejmenší

Objevujeme svět! Les

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Protiklady - 11%
Poznávat protiklady s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku
pro nejmenší

Objevujeme svět! Protiklady

224 Kč
199 Kč
Bublinky - Velký, nebo malý? - 11%
V této knížce, která je určena pro naše nejmenší, najdete plno aktivit a „bublinek“ – samolepek, které dětem pomohou rozlišovat význam slova "velký" a "malý".
pro nejmenší

Bublinky - Velký, nebo malý?

62 Kč
55 Kč
Jak jsem velká? - Bublinky - 11%
Žabky jako brčál zelené ve vodě plavou a ráchají se, jak by ne! Nalep zelené velké a malé samolepky tam, kam patří! Zajíčci moc rádi jezdí na výlety společně a cestou si pochutnají na zmrzlině báječně! Zvládneš nalepit modré velké a malé samolepky na
pro nejmenší

Jak jsem velká? - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 > >>