Nejprodávanější e-knihy - březen 2023
přírodní vědy

Multiorgasmický muž - 20%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
přírodní vědy
Ukázky

Multiorgasmický muž

219 Kč
175 Kč
Myslet jako včela - 20%
Ačkoli současné včelařství čelí naléhavému problému vymírání včelstev, většina včelařských publikací se zaměřuje pouze na problematiku rad začátečníkům. Tyto knihy v rychlém sledu popíší včelařský rok a nejnutnější úkony včelaře.
přírodní vědy
Ukázky

Myslet jako včela

279 Kč
223 Kč
O času a vodě - 20%
(1x)

Když byl Andri Snaer Magnason požádán, aby napsal text na pamětní desku za zaniklý ledovec Ok, zaskočilo ho to. Právě na tomto ledovci strávili jeho prarodiče líbánky a stali se zakladateli Islandské glaciologické společnosti.

přírodní vědy
Ukázky

O času a vodě

298 Kč
238 Kč
Podzemí - 20%
(1x)
Podzemí je velkolepá průzkumná cesta do říše podsvětí, jak se objevuje v mýtech, literatuře, paměti i samotné zemi. V dlouho očekávané knize nám Robert Macfarlane nabízí mimořádný pohled na náš vztah k temnotě, pohřbívání a minulosti i budoucnosti naší planety.
přírodní vědy
Ukázky

Podzemí

349 Kč
279 Kč
Svět bez nás - 20%
Zajímalo by vás, co by se stalo, kdyby ze dne na den z naší zeměkoule zmizeli lidé? Myšlenkový experiment renomovaného novináře, který se stal bestsellerem New York Times, zcela jedinečně pohlíží na vliv člověka na životní prostředí.
přírodní vědy
Ukázky

Svět bez nás

348 Kč
278 Kč
Svět podle fyziky - 20%
(2x)
Jim Al-Khalili mistrné osvětluje nejhlubší poznatky moderní fyziky a vysvětluje, co nám tato zásadní veda říká o vesmíru a povaze samotné reality.
přírodní vědy
Ukázky

Svět podle fyziky

319 Kč
255 Kč
Včelařit jako včela - 20%
Autor razí názor, že je třeba přejít od pracného a násilného včelaření nástavkového k přirozenému včelaření modulovému. Kniha vyvrací mnohé mýty o moru včelího plodu a radikálně polemizuje s názory zastánců nástavkového včelaření.
přírodní vědy
Ukázky

Včelařit jako včela

279 Kč
223 Kč
Vlhošť - 20%
Vlhošť je rozložitá znělcová hora na rozhraní pískovcových roklí Kokořínska a sopečné krajiny Českého středohoří. V jeho stínu vznikala pravěká sídliště, zemědělská centra a města, budovaly se tu středověké hrady a zakládaly soustavy rybníků.
přírodní vědy
Ukázky

Vlhošť

299 Kč
239 Kč
Do kosmu krok za krokem - 20%

Krok za krokrem o fascinujícím oboru, který stojí na samotném vrcholu technologického pokroku lidstva. Poutavý průřez historií kosmonautiky od prvních, často neúspěšných kroků přes prudký rozvoj až po slibně se vyvíjející současnost. Kniha systematicky, krok za krokem, provádí čtenáře atraktivním odvětvím kosmonautiky tak, jak se v průběhu času vyvíjela.

přírodní vědy
Ukázky

Do kosmu krok za krokem

209 Kč
167 Kč
Elementární částice - Fenomenologie a experiment - 20%
E-kniha o experimentální fyzice elementárních částic vznikla na základě přednášek pro studenty magisterského a doktorského studia Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy.
přírodní vědy
Ukázky

Elementární částice - Fenomenologie a experiment

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 59 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>