Nejprodávanější tituly - březen 2023
alternativní medicína

Praktická homeopatie - 11%
(1x)
Systém biochemických solí je jasný logický koncept odpovídající pravidlům fyziologie a patofyziologie, na němž si lze poměrně snadno osvojit komplexní přístup a homeopatickou metodu.
alternativní medicína

Praktická homeopatie

323 Kč
287 Kč
Alternativní medicína v České republice - 11%
Monografie Alternativní medicína v České republice popisuje sociologické souvislosti fenoménu alternativní medicíny a blíže se věnuje homeopatii, čínské medicíně a léčitelství v českém prostředí.
alternativní medicína

Alternativní medicína v České republice

162 Kč
144 Kč
Přírodní hormonální léčba - 11%
(1x)
Pokud je náš přirozený hormonální stav vyveden z rovnováhy, například v pubertě, po těhotenství, když ženy i muži (!) přicházejí do let, v období velkého stresu a podobně, může docházet k různým potížím.
alternativní medicína
Ukázky

Přírodní hormonální léčba

260 Kč
231 Kč
Rostlinná afrodiziaka - 12%
Unikátní kniha pojednávající o rostlinách používaných jako afrodiziaka. Dozvíte se jak která rostlina působí, co je potřebné pro kvalitní sex, jak nastartovat a obnovit sexuální potřeby, čeho se vyvarovat atd.
alternativní medicína

Rostlinná afrodiziaka

102 Kč
90 Kč
Co s doktorem 2 - Cesta etikoterapie - 11%
Od léků a léčebných postupů se dostáváme do příčinné oblasti nemocí, kam může proniknout každý z nás, je-li toho už schopen, nebo s pomocí terapeuta. Nemocný sám zná nebo tuší skutečnou příčinu a může ji odstranit...
alternativní medicína

Co s doktorem 2 - Cesta etikoterapie

259 Kč
230 Kč
Dřevo se stává vodou - 6%
(3x)
Autorka se věnuje všem pěti hlavním elementům čínské medicíny, tedy vodě, dřevu, kovu, ohni a zemi, a pokouší se v jasném a přehledném výkladu ukázat, jak tyto principy vlastně fungují a jak bychom s nimi měli pracovat, abychom se cítili lépe.
alternativní medicína

Dřevo se stává vodou

253 Kč
238 Kč
Jemná motorika - 20%
Tato vysoce odborná kniha se zaměřuje na různé aspekty jemné motoriky.
alternativní medicína
Ukázky

Jemná motorika

254 Kč
203 Kč
Přírodní lékárna - 11%
Unikátní publikace přináší stovky účinných receptů z různých oblastí přírodní medicíny (léčivé rostliny, himálajské čaje, tradiční čínská medicína, gemmoterapie, včelí produkty, homeopatie, antroposofická medicína, Bachova terapie).
alternativní medicína

Přírodní lékárna

313 Kč
278 Kč
Léčivé rostliny třetího tisícíletí - 11%
Tato publikace je zaměřena na možnosti využití netradičních rostlin k zajištění vašeho zdraví. Seznámíte se s málo známými obilovinami, luskovinami, zeleninou, kořením a sladidly využitelnými v naší stravě.
alternativní medicína

Léčivé rostliny třetího tisícíletí

196 Kč
174 Kč
Kraniosakrální biodynamika - 11%
Kniha srozumitelně zpřístupňuje poměrně složitý obor kraniosakrální terapie a zaměřuje se především na jeho duchovní rozměr a na práci s dynamickými silami a energiemi v těle.
alternativní medicína

Kraniosakrální biodynamika

356 Kč
316 Kč
Konopí jako lék - 11%
Základní práce experta na konopí MUDr. Franjo Grotenhermena poskytuje obsáhlý a srozumitelný výklad možností ošetření konopím a jeho účinno látkou dronabinolem.
alternativní medicína

Konopí jako lék

268 Kč
238 Kč
Základy muzikoterapie - 20%
Kniha je věnována především všem zájemcům z řad pomáhajících profesí a studentům příslušných oborů. Přináší komplexní popis problematiky muzikoterapie v teorii a praxi.
alternativní medicína
Ukázky

Základy muzikoterapie

424 Kč
339 Kč
Tajemství krve I. - 11%
Nový pohled na výživu a její vliv na duchovní vývoj člověka Kniha se především zabývá působením látek, jež se přirozeně vyskytují ve stravě a nápojích. Popisuje, jak přijímané látky ovlivňují složení, správné fungování a další vlastnosti naší krve.
alternativní medicína

Tajemství krve I.

198 Kč
176 Kč
Tajemství krve II. - 11%
Nové pohledy na krevní skupiny a druhy, jejich vztahy k naší výživě Navazuje na první díl Tajemství krve; proto v prvé řadě rozšiřuje a doplňuje informace, jež byly uvedeny v předchozí knize.
alternativní medicína

Tajemství krve II.

198 Kč
176 Kč
Homeopatická první pomoc - 11%
Tento homeopatický domácí lékař popisuje různé akutní situace, se kterými se v běžném životě nejčastěji setkáváme. Jsou to jednak horečnaté stavy a onemocnění a jednak různé druhy úrazů.
alternativní medicína

Homeopatická první pomoc

225 Kč
200 Kč
Průvodce Reiki - 11%
(2x)
Kniha poskytuje kompletní informace o všech třech stupních zasvěcení do starodávného, jednoduchého a zároveň účinného systému léčení, který se lidstvu uchoval v tibetském buddhismu.
alternativní medicína

Průvodce Reiki

224 Kč
199 Kč
Qi Gong - škola do kapsy - 11%
Kniha pojednává o zjednodušeném systému Qi Ggong, zdravotním cvičení, který má v Číně tisíciletou tradici a je neobyčejně rozšířeno.
alternativní medicína

Qi Gong - škola do kapsy

170 Kč
151 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 77 položek
<< < 1 2 3 4