Nejprodávanější tituly - březen 2023
esoterika a astrologie

Undiny -  Poznání z říše vodních duchů
Undiny jsou vodní elementálové a duchové vodního světa. Objevují se v ústních tradicích, v historické literatuře a v mytologii a k jejich pojmenování se často používají i další jména: mořské panny, selkie, sirény.
esoterika a astrologie

Undiny - Poznání z říše vodních duchů

80 Kč
Využijte sílu autohypnózy a autosugesce - 11%
Rádi byste se zbavili svých zlozvyků, jako jsou kouření, přejídání nebo závislost na sociálních sítích?
esoterika a astrologie

Využijte sílu autohypnózy a autosugesce

251 Kč
223 Kč
Výživa a intuice - 11%
Výživa a intuice vám nabízí celou řadu nástrojů, díky nimž dokážete aktivovat své duchovní i léčitelské schopnosti. Když si vědomě upravíte stravovací návyky, budete jasně vnímat veškerá poselství a rady z nebes i od svého Vyššího já!
esoterika a astrologie

Výživa a intuice

322 Kč
286 Kč
Andělé světla - 6%
(1x)
Karty Andělé světla vám mohou pomoci zbavit se starých negativních myšlenkových vzorců a emočních bloků, které vám v životě bránily ve spokojenosti a vývoji. Vnesou do vašeho vědomí světlo – a světlo obsahuje duchovní poznání a informace.
esoterika a astrologie

Andělé světla

135 Kč
127 Kč
Dějiny alchymie - 11%
Dějiny alchymie patří k oblastem přírodních věd, jejichž studium patří k velmi obtížným, už proto, že tato nauka existovala téměř dvě tisíciletí, a objevila se na třech kontinentech.
esoterika a astrologie

Dějiny alchymie

496 Kč
441 Kč
Finanční výklady tarotu - 11%
Jeden z nejčastějších dotazů, pokládaný ve výkladech, jsou otázky na kariéru, úspěch, práci a peníze. Tento návod vás naučí, jak najít cestu k prosperitě a materiálnímu zdaru a jak se vyhnout nemilým situacím v zaměstnání a nakládání s penězi.
esoterika a astrologie

Finanční výklady tarotu

180 Kč
160 Kč
Fraternitas Saturni - 20%
Největší německá okultní tajná společnost - Saturnovo bratrstvo (Fraternitas Saturni) - je ještě dnes nejživější a nejvýznamnější divotvůrčí společností v Německu a stále zůstává předmětem dohadů, podezření i potlačování.
esoterika a astrologie
Ukázky

Fraternitas Saturni

199 Kč
159 Kč
Konečně bez šamana - 11%
Třetí, závěrečná kniha zakončuje autorčin nevšední příběh a přináší překvapivé vyústění souvislostí.
esoterika a astrologie

Konečně bez šamana

144 Kč
128 Kč
Marcelka z hor 3 - 11%
Třetí pokračování rozhovorů s Marcelkou z hor přináší další odpovědi na otázky, které vyvstávají na cestě sebepoznání. „ Touha po poznání je v každé bytosti....
esoterika a astrologie

Marcelka z hor 3

288 Kč
256 Kč
Moudrost ákášických záznamů - 11%
Tato neobyčejná kniha obsahuje spoustu jedinečných technik pro osobní transformaci. Získání přístupu k ákášickým záznamům je jednou z nejúčinnějších cest k dosažení osobní proměny a zvýšení sebeuvědomění.
esoterika a astrologie

Moudrost ákášických záznamů

322 Kč
286 Kč
Radost - Podvolte se tělu a životu - 11%
Alexander Lowen, slavný žák Wilhelma Reicha a zakladatel bioenergetiky, ve své knize ukazuje, jak se člověk může navrátit do přirozeného stavu radosti.
esoterika a astrologie
Ukázky

Radost - Podvolte se tělu a životu

441 Kč
392 Kč
Velký experiment - 11%
(1x)
Země představuje pozoruhodný experiment, kde je uložen genetický materiál z tisíců světů. Společně s tímto genetickým materiálem zde bylo zanecháno veškeré emoční kódování a zkušenosti těchto planet a druhů, které jsou základem pro Velký experiment.
esoterika a astrologie

Velký experiment

297 Kč
264 Kč
Alchymie a lékařství - 11%
V knize Alchymie a lékařství autor popisuje alchymii jako ucelený kosmogenetický systém a staví ji do kontrastu s moderní fyzikální chemii coby vědeckou disciplínou.
esoterika a astrologie

Alchymie a lékařství

267 Kč
238 Kč
Brána smrti - 11%
(1x)
Kniha rozvíjí stejnojmenný seriál České televize a dané téma zachycuje ve větší ploše. Jednotlivé poznatky a zkušenosti tu jsou v nezkráceném působivějším vyznění a nabízejí jiný pohled na smrt, než je běžné.
esoterika a astrologie
Ukázky

Brána smrti

410 Kč
364 Kč
Minulé životy - 20%
Autorka téhle knihy je regresní terapeutkou s rozsáhlou praxí. Přináší nám tedy nejen srozumitelné vysvětlení principu minulých životů, ale i praktická cvičení, s jejichž pomocí můžeme odhalit vlastní minulost.
esoterika a astrologie
Ukázky

Minulé životy

169 Kč
135 Kč
Partnerský výklad tarotu - 11%
Nejčastějšími otázkami, které pokládáme ve výkladech, jsou otázky na vztahy, na partnery a partnerky, na lidi okolo nás. Snažíme se dozvědět, jak se bude vztah vyvíjet, co si o nás druzí myslí nebo jaký k nim máme zvolit přístup.
esoterika a astrologie

Partnerský výklad tarotu

180 Kč
160 Kč
Petr Chobot, já a sny - 11%
(1x)

Pokračování nevšedního příběhu dvou lidí, dvou bytostí, odehrávajícího se už nejenom ve sféře astrální, ale nyní s větší intenzitou i v realitě fyzické.

esoterika a astrologie

Petr Chobot, já a sny

162 Kč
144 Kč
Tarot snů - 6%
(2x)
Karty Tarotu snů nám připomínají pohádky, mýty, legendy, historické i smyšlené symbolické postavy, místa a předměty, které zůstávají v povědomí lidstva. Vzhledem ke své univerzálnosti je Tarot snů vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.
esoterika a astrologie

Tarot snů

594 Kč
559 Kč
48 cvičení k meditaci - Pro začátečníky i pokročilé - 11%
48 karet se srozumitelnými a praktickými cvičeními nejen pro zlepšení koncentrace, ztišení mysli a meditaci. Vybráno z Velké knihy meditačních cvičení Sri Chinmoye.
esoterika a astrologie

48 cvičení k meditaci - Pro začátečníky i pokročilé

161 Kč
143 Kč
Numerologie hrou - 11%
Další krok ke štěstí a lásce. Předpověď událostí, které nás potkají v letech 2010-2016. Postup jak si vytvořit Numerologický kalendář a souvislost numerologie s každodenním životem.
esoterika a astrologie

Numerologie hrou

152 Kč
135 Kč
Zobrazuji 161 - 180 z 222 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 12 > >>