Nejprodávanější tituly - duben 2023
hudba

V hoře
Svérázná poetika skladeb, které oscilují od šansonu až po inspiraci lidovou či klasickou hudbou. Hudba na vlnách přílivu a odlivu – v několika okamžicích dostane naše smysly do smutných míst duše a vzápětí je rozproudí sofistikovaným hudebním drivem.
hudba

V hoře

269 Kč
Při mně stůj
Písničkářka, harmonikářka a snad nejpřesněji šansoniérka Radůza, jejíž album Při mně stůj lze bez velkého váhání přiřadit k tomu nejlepšímu, co v české populární hudbě vzniklo.
hudba

Při mně stůj

269 Kč
Šagalí léta 89-97
Retrospektivní dvojalbum skupiny Tata Bojs.
hudba

Šagalí léta 89-97

297 Kč
Filmové písničky
Písničky z českých filmů let 1932 až 1964 - originální nahrávky.
hudba

Filmové písničky

89 Kč
Californication
Californication je funk-rockové album skupiny Red Hot Chili Peppers. Taktéž i jedna píseň na onom albu. Album Californication je částečným návratem ke kořenům Red Hot Chili Peppers.
hudba

Californication

647 Kč
Pearl
"Pearl" je druhé studiové album americké blues-rockové zpěvačky Janis Joplin. Album bylo koncipováno jako ukázka síly jejího zpěvu narozdíl od jejích předchozích alb jako bylo např, Cheap Thrills, které se vyznačovalo silnou hudební aranží.
hudba

Pearl

350 Kč
Eat A Peach
Eat a Peach je dvojalbum americké rockové skupiny Allman Brothers Band, které obsahuje mix živých a studiových nahrávek.
hudba

Eat A Peach

287 Kč
Netvor z čiernej hviezdy
Netvor z čiernej hviezdy Q7A je ôsmy štúdiový album slovenskej pop rockovej skupiny Elán, ktorý v roku 1991 vydalo hudobné vydavateľstvo Musica.
hudba

Netvor z čiernej hviezdy

242 Kč
Rabaka
Rabaka je siedmy štúdiový album, ktorý v roku 1989 vydalo hudobné vydavateľstvo Opus slovenskej pop rockovej skupine Elán.
hudba

Rabaka

242 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 109 položek
<< < 1 .. 9 10 11