Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
společenské vědy

Metody pedagogického výzkumu - 20%
Aktualizovaná publikace renomovaného českého autora objasňuje podstatu klasického (kvantitativního) pedagogického výzkumu. Analyzuje jeho základní fáze, informační zdroje a také jeho výhody i nevýhody.
společenské vědy
Ukázky

Metody pedagogického výzkumu

339 Kč
271 Kč
Základy teorie krizového managementu - 20%
Publikace je určena především studentům dvouoborového studia studijního oboru Ochrana obyvatelstva se zaměřením na vzdělávání na Fakultě tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze.
společenské vědy
Ukázky

Základy teorie krizového managementu

130 Kč
104 Kč
Agresivita a kriminalita školní mládeže - 20%
Jak je možné, že to, co v chování dětí bylo před dvaceti lety nepředstavitelné, se dnes stává normou? Renomovaný český autor seznamuje odbornou i laickou veřejnost s druhy, příčinami a důsledky agrese, se kterými se lze setkat ve školním prostředí.
společenské vědy
Ukázky

Agresivita a kriminalita školní mládeže

246 Kč
197 Kč
Češi - 20%
Dvacet esejí nevypráví příliš o tom, co by český národ měl dělat, jestliže chce přežít, a popřípadě se dostat dál; víc mluví o tom, co by dělat neměl.
společenské vědy
Ukázky

Češi

190 Kč
152 Kč
Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
společenské vědy
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
České snění - 20%
(7x)
Čtivě napsaná kniha historika Pavla Kosatíka je věnována kolektivním českým snům 19. a 20. století, které vypovídaly zejména o falešných představách, touhách a iluzích, které Češi měli o sobě samých.
společenské vědy
Ukázky

České snění

288 Kč
230 Kč
Inkluzívní škola - 20%
Knížka pro učitele a také ředitele škol, kteří hledají inspiraci pro inkluzívní vyučování - tedy jak zvládnout v jedné třídě pohromadě žáky s různou úrovní nadání, migranty, příslušníky menšin.
společenské vědy
Ukázky

Inkluzívní škola

59 Kč
47 Kč
Minimum akademického bontonu - 20%
Známá a zkušená autorka čtivým způsobem seznamuje čtenáře se způsoby chování a jednání na akademické půdě, na odborných stážích, kongresech, sympoziích a obdobných akcích napříč všemi obory.
společenské vědy
Ukázky

Minimum akademického bontonu

140 Kč
112 Kč
Úvod do studia mezinárodních vztahů - 20%
Publikace Josefa Smolíka „Úvod do studia mezinárodních vztahů“ je vhodným studijním podkladem pro výuku této problematiky. Souhrnně pojaté zpracování tématu navíc umožňuje vhled do dané oblasti i zájemcům z řad širší veřejnosti.
společenské vědy
Ukázky

Úvod do studia mezinárodních vztahů

297 Kč
238 Kč
Buďte mistry improvizace - 20%
Kniha Buďte mistry improvizace vás prostřednictvím praktických cvičení naučí základním principům improvizace v mluveném projevu, v prezentacích a obecně v mezilidské komunikaci. Získáte nástroje, jak vtipně reagovat, jak překonat neočekávané situace, jak
společenské vědy
Ukázky

Buďte mistry improvizace

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 176 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>