Nejprodávanější tituly - duben 2023
humor

Nadělat prachy - 11%
Další z knih známého autora Terryho Pratchetta. Kdo by si nepřál být tím mužem, který vede ankh-morporskou mincovnu a banku? Je to kšeft na celý život. Ale jak Vlahoš von Rosret velmi rychle zjistí, život nemusí být vždycky dlouhý ...
humor

Nadělat prachy

266 Kč
236 Kč
Peanuts ve škole
Svazek kresleného humoru na téma školy, studia a vzdělání s hrdiny oblíbeného komiksu „Peanuts“ potěší současné i bývalé žáky a studenty a pomůže přečkat s úsměvem i nekonečný školní rok.
humor
Ukázky

Peanuts ve škole

35 Kč
Vejce a já - 6%
(4x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
humor

Vejce a já

296 Kč
278 Kč
Darwinovy hodinky - 11%
Další kniha z úspěšné řady humorné fantasy ze Zeměplochy. Zeměplocha má problém - Charlese Darwina. Přesněji řečeno, někdo tajemný a neznámý považuje existenci Charlese Darwina za neodpustitelnou urážku ...
humor

Darwinovy hodinky

248 Kč
220 Kč
Zvláštní problém Františka S. - 11%
(2x)
Nové vydání díla jednoho z nejznámějších současných českých prozaiků, které představuje příběh zcela obyčejného mladého muže, ocitajícího se za zvláštních okolností v tak trochu zvláštním světě.
humor

Zvláštní problém Františka S.

197 Kč
175 Kč
Další příběhy nečekaných konců - 11%
(1x)
Kniha představuje soubor devíti povídek a volně navazuje na předchozí sbírku Příběhy nečekaných konců. Roald Dahl i tentokrát nabízí ucelený soubor, jehož charakteristickým rysem je mistrně vybudovaná zápletka s překvapivým rozuzlením.
humor

Další příběhy nečekaných konců

134 Kč
119 Kč
Monty Python - Vlastními slovy - 11%
(2x)
Členové Monty Python´s Flying Circus svými slovy o tom, jak třicetileté trvání tohoto originálního seskupení vnímají, shrnují, hodnotí a komentují.
humor

Monty Python - Vlastními slovy

223 Kč
198 Kč
Garfield 09: Není troškař - 11%
9. kniha sebraných Garfieldových stripů.
humor

Garfield 09: Není troškař

89 Kč
79 Kč
Murphyho zákon a právníci - 11%
Arthur Bloch se ve své nové sbírce zákonů pustil zrovna do profese, která je tak nepopulárně populární
humor

Murphyho zákon a právníci

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 229 položek
<< < 1 .. 21 22 23