Nejprodávanější audioknihy ke stažení - duben 2023
detektivky

Krakatit
Vedle hlavní dějové linky jednoho z nejznámějších Čapkových románů, která se věnuje třaskavému vynálezu inženýra Prokopa (pojmenovanému podle sopky Krakatoa), je tu i Prokopův milostný příběh.
detektivky
Ukázky

Krakatit

127 Kč
Anděl smrti - 20%
(4x)
Na počátku je zmizení zemana Smila z Tubože. Tím to ale zdaleka nekončí. Jaký smysl má erb s harpyjí, kde se nachází Čertova rokle a proč se zjevuje anděl smrti?
detektivky
Ukázky

Anděl smrti

348 Kč
278 Kč
Ďábel v zrcadle - 20%
(3x)
Pokračování úspěšné série Juraje Červenáka. Špioni biskupa Khlesla jsou na stopě protestantského spiknutí, jehož cílem je likvidace nejvyšších katolických hodnostářů. Obětí prvního útoku se stane sám arcivévoda Matyáš Habsburský.
detektivky
Ukázky

Ďábel v zrcadle

345 Kč
276 Kč
Dokonalá tma - 20%
(4x)
Člověk jako kus masa. Šestý případ Luca Callanacha a Avy Turnerové. Inspektor Luc Callanach se vydává do Francie, aby s Interpolem rozkryl síť obchodníků s bílým masem.
detektivky
Ukázky

Dokonalá tma

449 Kč
359 Kč
Není kouře bez ohýnku - 20%
(1x)
Mladý pilot Jerry Burton se po těžké havárii usadil na okraji klidného městečka Lymstocku, kde se o jeho úplnou rekonvalescenci postará jeho sestra Joanna. Jednoho rána je mezi poštou dopis s místním razítkem a adresou napsanou na psacím stroji.
detektivky
Ukázky

Není kouře bez ohýnku

319 Kč
255 Kč
Inspektor Šmidra zasahuje I. - 20%
Dvě unikátní dramatizace z archivu Českého rozhlasu z konce šedesátých let. Detektiv Jan Šmidra je trochu Sherlock Holmes, trochu Josef Švejk a trochu inspektor Clouseau.
detektivky
Ukázky

Inspektor Šmidra zasahuje I.

199 Kč
159 Kč
Inspektor Šmidra zasahuje II. - 20%
Pokračování úspěšné kolekce dramatizací s popleteným detektivem Janem Šmidrou. Tentokrát v povídkách Klub žhářů a Zločin cválá na bílém koni. Raritní nahrávky Československého rozhlasu z roku 1967.
detektivky
Ukázky

Inspektor Šmidra zasahuje II.

199 Kč
159 Kč
Maigret váhá - 20%
V dopise doručeném na nábřeží Zlatníků se píše, že v nejbližší době zřejmě dojde k vraždě. Jeho pisatel sice nesdělí žádné další podrobnosti ani o sobě, ani o případné oběti, přesto v něm však úmyslně jistou stopu zanechá.
detektivky
Ukázky

Maigret váhá

319 Kč
255 Kč
Proč nepožádali Evanse? - 20%
(1x)
Během nepříliš vydařené hry na golfovém hřišti v Marchboltu objeví Bobby s doktorem Thomasem u odpaliště na sedmnáctou jamku muže, který spadl z útesu. Syn místního vikáře, jenž u nebožáka čeká na doktorův návrat, vyslechne jeho poslední slova...
detektivky
Ukázky

Proč nepožádali Evanse?

349 Kč
279 Kč
Slyšet jeleny zpívat - 20%
(14x)
Kriminální román, který se nebojí brutální vraždy, ani normálního, lidského vyšetřování. V horské osadě v Beskydech byla nalezena zavražděná dívka a vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Vyšetřování se ujme ostravská mordparta.
detektivky
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

399 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>