Nejprodávanější tituly - duben 2023
dobrodružství

Rychlé šípy - sešit 4 - 11%
Čtvrtá sešitovka Rychlých šípů. Tentokrát s náloží zajímavostí o Chatě v Jezerní kotlině! V moderním sešitovém vydání Rychlých šípů najdete původní díly slavného komiksu i nové příběhy ze světa Jaroslava Foglara od současných tvůrců.
dobrodružství
Ukázky

Rychlé šípy - sešit 4

269 Kč
239 Kč
Písečníci a probuzení krále - 11%
Po dlouhých sedmadvaceti letech procitá posádka mezihvězdné lodi Poutník z hibernace. Ale kdosi nebo cosi na probuzení ještě čeká…Vraťte se s Tomášem Nebulou a jeho přáteli na palubu akademie Singularity a odhalte další tajemství vesmíru!
dobrodružství
Ukázky

Písečníci a probuzení krále

537 Kč
478 Kč
Prašina: Křídový panáček #1 - 11%
(1x)
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrostl v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny.
dobrodružství
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #1

71 Kč
63 Kč
Prašina: Křídový panáček #2 - 11%
(1x)

Vašek pátrá na vlastní pěst po tajemném žháři. Co znamená symbol, který se objevuje na spáleništích?

Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny.

dobrodružství
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #2

71 Kč
63 Kč
Prašina: Křídový panáček #3 - 11%
(2x)
Od střetnutí Vaška s tajemným žhářem uběhlo čtrnáct dnů. Z nečekaného místa přichází informace o klíči s třemi propletenými rybami. Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami.
dobrodružství
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #3

71 Kč
63 Kč
Prašina: Křídový panáček #5 - 11%
Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými, příběhy, novými hrdiny a novými záhadami. Toto jsou kroniky Prašiny. Užijí si je nováčci i čtenáři, kteří mají Prašinu prochozenou.
dobrodružství
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #5

89 Kč
79 Kč
Prašina - Bílá komnata - 11%
(6x)
Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu obchází Krchlebani vedení záhadným Melicharem.
dobrodružství
Ukázky

Prašina - Bílá komnata

260 Kč
231 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 11%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
dobrodružství
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

313 Kč
278 Kč
Spočítej hvězdy - 6%
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
dobrodružství
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
206 Kč
Alcatraz versus ďábelští knihovníci - 11%

PRADÁVNÁ RIVALITA SE OPĚT PROBOUZÍ.

Všechno, co jsem si myslel, že vím o světě, byla lež.

V DEN MÝCH TŘINÁCTÝCH NAROZENIN jsem já, Alcatraz Smedry (ano, pojmenovali mě po slavné věznici - neptejte se), obdržel poštou balíček...

dobrodružství

Alcatraz versus ďábelští knihovníci

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 173 položek
<< < 1 2 3 4 .. 18 > >>