Nejprodávanější audioknihy ke stažení - duben 2023
beletrie

Dívka, která kopla do vosího hnízda - 20%
(6x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...
beletrie
Ukázky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

299 Kč
239 Kč
Jan Werich delikatesy - 20%
Lahůdkové archivní objevy vyprávění, nápadů a úvah Jana Wericha. Záznamy pocházejí z archívu Ondřeje Suchého, některé z nich tvořil Jan Werich pro Suchého rozhlasový pořad Gramotingltangl.
beletrie
Ukázky

Jan Werich delikatesy

69 Kč
55 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm - 20%
(3x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.
beletrie
Ukázky

Dívka, která si hrála s ohněm

299 Kč
239 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna - 20%
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
beletrie
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
79 Kč
Fimfárum Jana Wericha - 20%
(1x)
Anotace I "Pohádky jsou jako řetěz, obepínají svět a spojují lidi odevšad" řekl kdysi Jan Werich. Sám knížku pohádek napsal a nazval ji podle jedné z nich - Fimfárum. Ta titulní pohádka a ještě čtyři další oslovují nově diváky a posluchače bez rozdílu.
beletrie
Ukázky

Fimfárum Jana Wericha

99 Kč
79 Kč
Hospoda na mýtince - 20%
Hospoda na mýtince - záznam divadelního představení dnes už legendárního Divadla Járy Cimrmana, jehož hlavními postavami jsou Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak.
beletrie
Ukázky

Hospoda na mýtince

99 Kč
79 Kč
Hrdý Budžes - 20%
(9x)
Podle bestselleru Ireny Douskové Hrdý Budžes vzniklo divadelní představení, ve kterém vytvořila herečka Barbora Hrzánová svou životní roli. Záznam četby z této populární knihy.
beletrie
Ukázky

Hrdý Budžes

139 Kč
111 Kč
Jan Werich (ne)známý - 20%
Na našem výběru zvukových záznamů s Janem Werichem představujeme málo známé, či téměř úplně neznámé nahrávky z let šedesátých, kdy Werich ukončil práci v divadle. Mnoho ze snímků, které v té době s Janem Werichem vznikly, dosáhlo nesmrtelné proslulosti.
beletrie
Ukázky

Jan Werich (ne)známý

69 Kč
55 Kč
Posel světla (Divadlo J. Cimrmana) - 20%
Ne všechno z her Divadla Járy Cimrmana se vešlo na zvukové nosiče. Důvod? Jejich omezená stopáž. Toto album proto nabízí kompilaci z textů, "na něž se nedostalo".
beletrie
Ukázky

Posel světla (Divadlo J. Cimrmana)

139 Kč
111 Kč
Ptáci - 6%
V prosinci udeřily obrovské mrazy a ty zahnaly hladové ptáky blíže k lidem. Jejich vrozený odstup byl náhle pryč... Známý hororový příběh v poutavém podání Jana Hartla.
beletrie
Ukázky

Ptáci

127 Kč
119 Kč
Zobrazuji 311 - 320 z 333 položek
<< < 1 .. 30 31 32 33 34 > >>