Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
zdraví a životní styl

Pomalá dieta - 20%
V Pomalé dietě Marc David ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus.
zdraví a životní styl
Ukázky

Pomalá dieta

240 Kč
192 Kč
Trauma a paměť - 20%
(1x)
Trauma a paměť je neocenitelnou publikací pro terapeuty, kteří se chtějí zdokonalit ve své praxi, pro laiky, kteří chtějí lépe porozumět tomu, jak mysl a mozek uchovávají a rozřešují traumata.
zdraví a životní styl
Ukázky

Trauma a paměť

215 Kč
172 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Zrak mysli - 20%
Jaký je vztah mysli a zraku? To je otázka, jež nás provází novými lékařskými příběhy Olivera Sackse. Jeden z příběhů knihy vypravuje sám autor, kdy deníkovým zápisem přibližuje svůj boj s rakovinou a zneschopňujícími následky částečné ztráty zraku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Zrak mysli

140 Kč
112 Kč
Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
80/20: Dokonalá kondice - 20%
Průlomová triatlonová metoda pro všechny vytrvalostní sportovce, kteří chtějí zlepšit svůj výkon.
zdraví a životní styl
Ukázky

80/20: Dokonalá kondice

382 Kč
306 Kč
Nevyspalá generace - 20%
Kvalitní spánek je klíčový pro fungování i vývoj mozku – a u dospívajících to platí dvojnásob. Zvyšující se školní nároky, neustálá dostupnost online her, sociální sítě… to vše způsobilo, že dnešní mladá generace je v permanentním stavu spánkového dluhu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Nevyspalá generace

279 Kč
223 Kč
Sedlák pod Milešovkou - Pestrá krajina proti změně klimatu - 20%
Jak se po roce 1989 změnil český venkov a kterým výzvám čelíme v souvislosti s vysychající krajinou? Nejen o těchto otázkách přemítá Daniel Pitek, soukromý zemědělec, lesník, aktivista a autor nesmírně populárního blogu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Sedlák pod Milešovkou - Pestrá krajina proti změně klimatu

269 Kč
215 Kč
Atlas bylin 2 - 20%
(1x)
Druhý díl naučně-populárního průvodce vybranými druhy rostlin, které můžete najít v naší přírodě od časného jara až do pozdního podzimu. Rostliny jsou v knize řazeny abecedně, vždy podle barvy květů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Atlas bylin 2

209 Kč
167 Kč
Energie! - 20%
(1x)
Jak posílit imunitu, léčit záněty, detoxikovat organismus, uzdravit střeva, chytře jíst a odhalit potravinovou intoleranci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Energie!

398 Kč
318 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 68 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>