Nejprodávanější tituly - duben 2023
ženy

Vzdělaná
(8x)
Strhující pravdivý příběh o síle rodinných pout a odhodlání vydat se vlastní cestou. Tara Westoverová poprvé vkročila do školy, když jí bylo sedmnáct.
ženy
Ukázky

Vzdělaná

359 Kč
Zápisník abstinentky
(1x)
Detox a protialkoholní léčba je jako výstup na horu – poté, co je absolvujete, ještě zdaleka nemáte vyhráno.
ženy
Ukázky

Zápisník abstinentky

314 Kč
Zimování
Zima mě zadusila, rozervala na kusy. A v té bílé tmě jsem spatřila možnost znovu se poskládat.
ženy

Zimování

314 Kč
Slast
Maria Hesse, ilustrátorka a autorka úspěšných ilustrovaných životopisů, vás zve, abyste odhodily ostych, prozkoumaly své tělo a nahlédly pod roušku ženské sexuality.
ženy

Slast

359 Kč
Život v utajení
(3x)
Autorka ve svých fascinujících pamětech vypráví o výcviku a nasazení v elitní jednotce CIA, o pronásledování nebezpečných mezinárodních teroristů, ale také o manželství a narození dcery během práce v utajení.
ženy

Život v utajení

296 Kč
Je všechno dobrý?
Sedm žen, sedm hudebnic, sedm různých cest k propojení mateřství a tvorby. Kniha Marie Kieslowski obsahuje texty písní, odkazy k jejich poslechu a rozhovory s kamarádkami, které se vedle péče o děti realizují coby skladatelky, zpěvačky a textařky.
ženy
Ukázky

Je všechno dobrý?

404 Kč
Královna
Britská královna Alžběta II. zdědila korunu v roce 1952 a vládla sedmdesát let, déle než kterýkoli jiný žijící panovník. Překonala už rekordy své praprababičky královny Viktorie i císaře Františka Josefa I.
ženy

Královna

539 Kč
Matka míru
Objevte nevyřčený příběh Hak Ja Han Munové, severokorejské vesnické dívky, kterou miliony lidí znají jako Matku míru. Ve své knize odhaluje vlastní životní příběh v hledání světa, ve kterém převládá mír.
ženy

Matka míru

269 Kč
Za sluncem po stopách císařovny Sisi
Vydejte se Za sluncem po stopách císařovny Sisi!
ženy

Za sluncem po stopách císařovny Sisi

404 Kč
Božena
(2x)
Jaká ve skutečnosti byla první dáma české literatury? Román na motivy úspěšné televizní minisérie oceněné Českým lvem představuje jinou Boženu Němcovou, než jakou známe ze školních učebnic.
ženy
Ukázky

Božena

447 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 79 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>