Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
detektivky

Leo Berlin
(2x)
Berlín 1922. Poválečná inflace nabírá na obrátkách, Německo je politicky rozvrácené a lidé po prohrané válce nemohou najít klid. Detektiv inspektor Leo Wechsler, ovdovělý otec dvou malých dětí, dostává za úkol vyřešit záhadnou vraždu.
detektivky
Ukázky

Leo Berlin

239 Kč
Nikdo nemusel zemřít
Na místě, kde došlo k přepadení vozu, který převážel peníze do bankomatů, objeví kapitán Vrána mrtvolu jednoho z členů bezpečnostní agentury.
detektivky
Ukázky

Nikdo nemusel zemřít

189 Kč
Vývrat - 20%
(4x)

Příběh inspirovaný skutečnými případy a policejními postupy řeší otázky vyšetřovacích metod, viny a paměti, především jde však o mistrovsky napsanou napínavou detektivku.

detektivky
Ukázky

Vývrat

298 Kč
238 Kč
Prameny Vltavy - 20%
(13x)
Detektivní příběh ze současnosti, odehrává se na pozadí skutečných historických událostí spojených s přísně tajným koncentračním táborem Prameny Vltavy.
detektivky
Ukázky

Prameny Vltavy

249 Kč
199 Kč
Bretaňská idyla - 20%

Desátý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa. Vina veder ten rok v srpnu sužuje dokonce i Bretaň. Komisař Dupin nevidí, že by se mělo ochladit.

detektivky
Ukázky

Bretaňská idyla

259 Kč
207 Kč
Svědectví uloupené dýky
Poté, co Tadeáš z Příhraz splní úkol zadaný mu samotným panovníkem Václavem II., vydává se společně se sluhy Vítkem a Prokopem zpět na své panství.
detektivky
Ukázky

Svědectví uloupené dýky

199 Kč
Tajemný závoj - 20%
Některé temné stránky nového demokratického režimu (drogy a prostituce) na sebe nenechaly dlouho čekat a projevily se již krátce po revoluci.
detektivky
Ukázky

Tajemný závoj

269 Kč
215 Kč
Smrt přichází na prohlídku - 20%
(4x)
Chamtivost, zrada a vražda v okouzlujících přímořských kulisách – úvodní díl nové švédské detektivní série v nestárnoucím a stále oblíbeném stylu klasické krimi Agathy Christie. Realitní agentka a populární moderátorka Jessie Andersonová je nalezena mrtvá v jednom z předváděných domů.
detektivky
Ukázky

Smrt přichází na prohlídku

279 Kč
223 Kč
Dům na kopci - 20%
(3x)

Do starého domu zvaného Hill House přijíždí čtveřice pátračů: odborník v okultních vědách doktor Montague, jeho asistentka Theodora, dědic domu Luke a také mladá dívka jménem Eleanor, o níž se téměř nic neví.

detektivky
Ukázky

Dům na kopci

198 Kč
158 Kč
Je těžké být bohem - 20%
V polovině 22. století dosáhla pozemská civilizace vrcholu svého rozvoje – technologického, kulturního i mravního. Lidé zapomněli, co jsou to války, nemoci či hlad. Jejich kosmické lodě brázdí galaxii a hledají dosud neobjevené planety a civilizace.
detektivky
Ukázky

Je těžké být bohem

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 387 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 39 > >>