Nejprodávanější e-knihy - duben 2023
děti a mládež

Prašina - Černý merkurit - 20%
(5x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
děti a mládež
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

145 Kč
116 Kč
Ďábelská zubařka - 20%
(2x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

děti a mládež
Ukázky

Ďábelská zubařka

198 Kč
158 Kč
Krysburger - 20%
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
děti a mládež
Ukázky

Krysburger

168 Kč
134 Kč
Dokud dýchám - 20%
Po strašlivých loňských událostech to vypadá, že v městečku Tišiny konečně nastal klid. Jen Adam si stále dělá starosti o svého mladšího bratra Martina, který se izoloval od zbytku světa. Pak ale na stěnu jejich domu někdo napíše rudý výhružný vzkaz.
děti a mládež
Ukázky

Dokud dýchám

299 Kč
239 Kč
Jsme nevyhnutelní - 20%
(1x)
První pravidlo Travisovy kapely zní: členové si spolu nesmí nic začít. Druhé pravidlo Travisovy kapely zní: členové si spolu NESMÍ nic začít. Zdá se to snadné, ale vše se zkomplikuje, když Travis jednou přijde na zkoušku a zjistí, že kluci vybrali novou zpěvačku – jeho expřítelkyni Harper.
děti a mládež
Ukázky

Jsme nevyhnutelní

279 Kč
223 Kč
Poslední noc - 20%
Julie byla vychována k nenávisti k upírům, kteří podle slov jejího otce sužují tamější kraj. Ale je tomu opravdu tak? Při Jízdě cti, rituálním honu, jenž je součástí jejího zasvěcení, se střetne s jedním z upírů. Nezabije jej, ale ani on ji.
děti a mládež
Ukázky

Poslední noc

279 Kč
223 Kč
Převzetí - 20%
Rem Erdes zmizel. Jeho bratr Paul ví, že za tím musí vězet něco děsivého, protože Rem je jedním z mocných kněží – a ti nemají přirozeného nepřítele. Paul proto vyráží do New Amsterdamu a společně s Willem Flynnem, změtvorem skrývajícím tvář za podivnou maskou, odhaluje první znepokojivé stopy.
děti a mládež
Ukázky

Převzetí

279 Kč
223 Kč
Zvonkohra - 20%
Kniha psaná pozpátku, od zvonů k zvonkům, od vyústění k prvotnímu impulsu. Devět navzájem propletených příběhů, v nichž jednotliví hrdinové a hrdinky střídavě obsazují hlavní a vedlejší role.
děti a mládež
Ukázky

Zvonkohra

209 Kč
167 Kč
Hravý průvodce Českem I. - 20%
Čekají vás prázdniny nebo volný víkend? Tak nazujte toulavé boty a objevujte spolu se svými dětmi krásy naší vlasti! S tímto hravým průvodcem se z každého výletu stane nezapomenutelný zážitek.
děti a mládež
Ukázky

Hravý průvodce Českem I.

249 Kč
199 Kč
Operace Banány - 20%
(1x)

David Walliams, autor veleúspěšné Babičky drsňačky, napsal akční, bondovsky laděný příběh z druhé světové války, v němž však není nouze ani o humor.

děti a mládež
Ukázky

Operace Banány

298 Kč
238 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 169 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>