Nejprodávanější tituly - duben 2023
humor

Aluminiový klíček Felixe Holzmanna
Z Holzmannových dopisů, písemných odpovědí na otázky, fotografií, svých vlastních poznámek i vzpomínek pamětníků a jeho obdivovatelů sestavil Ondřej Suchý originální koláž, která komika představuje z větší části tak, jak dosud nebyl veřejnosti znám.
humor

Aluminiový klíček Felixe Holzmanna

89 Kč
Hrad ve Skotsku - 11%
(5x)
Na Skotskou vysočinu se pomalu snášejí první sněhové vločky a předvánoční závod s časem začíná!
humor

Hrad ve Skotsku

359 Kč
319 Kč
Jeremyho farma nejen zvířat - Rok na farmě Diddly Squat - 11%
(5x)
Už když se Jeremy proháněl po světě v drahých autech při natáčení pořadu Top Gear, toužil jezdit traktorem a vyorávat své vlastní brambory. Pak však přišla covidová pandemie, a tak koupil farmu v Oxfordshiru a pořídil si největší traktor na trhu.
humor
Ukázky

Jeremyho farma nejen zvířat - Rok na farmě Diddly Squat

268 Kč
238 Kč
Operace Banány - 11%
(2x)

David Walliams, autor veleúspěšné Babičky drsňačky, napsal akční, bondovsky laděný příběh z druhé světové války, v němž však není nouze ani o humor.

humor

Operace Banány

448 Kč
398 Kč
Prorokyně a hlupák - 11%
(5x)
Amatérská švédská astrofyzička Petra spočítala, že 7. září 2011 ve 21.20 zanikne svět.
humor
Ukázky

Prorokyně a hlupák

404 Kč
359 Kč
Zločin Hercula PoiroNa

Děj se odehrává v Londýně a jeho hrdinou je penzista francouzského původu, nápadně podobný slavnému detektivovi. Podobnost ještě vylepší a rozhodne se vyvést snobské Angličany tak trochu z míry. Nevinný žert se mu však osudově vymkne z rukou.

humor

Zločin Hercula PoiroNa

36 Kč
Garou aneb Ovce znovu vyšetřují - 6%
(1x)
Kniha navazuje na úspěšnou ovčí detektivku Glenkill. Ovce s neobvyklou zálibou ve vyšetřování kriminálních zločinů se vracejí. A jsou ještě roztomilejší a zábavnější než dřív.
humor

Garou aneb Ovce znovu vyšetřují

253 Kč
238 Kč
Stálo to za ... - 11%
Každá doba je nějaká, ale sranda musí být. No, veselé to vždycky nebylo v těch dávných létech šedesátých, ale to neznamená, že nebyla žádná sranda. Byla, a né že ne. Byli jsme mladí, milovali jsme holky, život, taneční čaje a divadlo!
humor
Ukázky

Stálo to za ...

233 Kč
207 Kč
42: Dělej co tě baví ! - 11%
(2x)
Ve 42 rekapitulovat kariéru je samozřejmě velmi brzy, nutno dodat, že Mikoláš knihu dopsal až téměř jako 44letý. Z čehož je jasné, že když si něco umane, většinou to splní. Jenom není jasné kdy...
humor
Ukázky

42: Dělej co tě baví !

448 Kč
398 Kč
Tohle lidi hodně berou - 11%
Třetí vydání sbírky fejetonů stand-up komika Pavla Tomeše, kterého můžete znát z televizních pořadů Comedy club nebo Na stojáka. Je možné domluvit se s cizinci, řemeslníky, mimozemšťany, ženami, dětmi nebo s Davidem Copperfieldem?
humor

Tohle lidi hodně berou

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 229 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 23 > >>