Nejprodávanější tituly - květen 2023
vojenství (military)

Lámání v kole - Afghánistán

Románová zpověď vojáka speciálních jednotek Československé lidové armády, který se ze dne na den pod záminkou ostrého cvičení v Sovětském svazu ocitl v kruté sovětsko-afghánské válce (1979–1989).

vojenství (military)

Lámání v kole - Afghánistán

134 Kč
Modelování bojové techniky - 11%

Skvělý průvodce na cestu světem plastikového modelářství. Láká vás proniknout do tajů plastikového modelářství, chtěli byste si postavit krásný model tanku či dioráma z druhé světové války? Pokud jste začínajícím modelářem, tak tato kniha je přesně

vojenství (military)

Modelování bojové techniky

332 Kč
295 Kč
Sovětské odstřelovačky za druhé světové války - 11%

Ze všech rolí, které za druhé světové války mohly zastávat ženy, byla role odstřelovače jednou z nejnáročnějších a současně i jednou z nejméně pravděpodobných.

vojenství (military)

Sovětské odstřelovačky za druhé světové války

269 Kč
239 Kč
Sturmartillerie
(1x)
Zbrusu nová kniha uznávaného odborníka na obrněnou techniku Thomase Andersona, která umožní čtenáři detailně poznat další významnou složku wehrmachtu.
vojenství (military)

Sturmartillerie

179 Kč
Můj život mezi zbraněmi - 11%
Respektovaný zbraňový konstruktér v této publikaci shrnuje své dosavadní publikační výstupy a čtěnářům poprvé v úplnosti představuje svůj barvitý život a bohaté dílo až po letecký kanón Plamen.
vojenství (military)

Můj život mezi zbraněmi

251 Kč
223 Kč
Predátor - 11%
MQ-1 Predator je dálkově pilotovaný letoun používaný pro pozorování a průzkum nad nepřátelským územím a také k cíleným útokům dvěma raketami Hellfire.
vojenství (military)

Predátor

89 Kč
79 Kč
Stíhač tanků Ferdinand/Elefant - 11%
Jde o fascinující příběh jednoho z technicky nejskvělejších strojů na bojištích 2. světové války. Těžký stíhač tanků Ferdinand a jeho pozdější verze Elefant byly největší a statisticky nejúspěšnější německé stíhače tanků 2. světové války.
vojenství (military)

Stíhač tanků Ferdinand/Elefant

449 Kč
399 Kč
Na zrazeném nebi - 11%
Pravděpodobně nenalezneme v novodobých českých vojenských dějinách frekventovanější téma než problematiku branné pohotovosti státu na podzim 1938 a kapitulaci československé politické reprezentace.
vojenství (military)
Ukázky

Na zrazeném nebi

351 Kč
312 Kč
Byl jsem agentem NKVD - 20%
(2x)
Autor popisuje svou cestu do služeb NKVD, metody vyškolování agentů, svou činnost informátora a provokatéra, válečná léta v Sovětském svazu, způsob, jakým sovětský režim nakládal s vlastními válečnými hrdiny i svůj konečný útěk na Západ.
vojenství (military)
Ukázky

Byl jsem agentem NKVD

74 Kč
59 Kč
Tanky - 11%
Kniha slovem i obrazem představuje historické pozadí vzniku tanků a dalších obrněných vozidel. V knize je představeno přes 250 typů tanků a jiných bojových vozidel z období od 1. světové války až do současnosti.
vojenství (military)

Tanky

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 131 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 > >>