Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
společenské vědy

Malý mystický slovník naučný - 20%
Kniha obsahuje přes 1 800 hesel vysvětlujících základní pojmy duchovních, filozofických a náboženských nauk a směrů (např. buddhismus, hinduismus, jóga, křesťanství, judaismus, atd.) ale i termíny z psychologie, fyziologie, neurologie,...
společenské vědy
Ukázky

Malý mystický slovník naučný

190 Kč
152 Kč
Příběhy (ne)obyčejných profesí - 20%
Kolektivní monografie Příběhy (ne)obyčejných profesí představuje osudy a vzpomínky mužů a žen vykonávajících několik zdánlivě „obyčejných“ profesí (armáda, bezpečnost/policie, hasiči, pohostinství, maloobchod, zdravotnictví, výtvarné umění atd.)
společenské vědy
Ukázky

Příběhy (ne)obyčejných profesí

270 Kč
216 Kč
Jak uspět při obchodním telefonování - 20%
V této knize naleznete praktické a vyzkoušené tipy a návody, s jejichž pomocí snadno a rychle navážete kontakt s novými zákazníky a klienty a prolomíte bariéru jejich odmítání.
společenské vědy
Ukázky

Jak uspět při obchodním telefonování

254 Kč
203 Kč
Jak získat a ovlivnit téměř každého - 20%
Chtěli byste umět snadněji přesvědčit jiné lidi, získat je na svou stranu a úspěšně s nimi navazovat vztahy? Naučíte-li se perfektně jednat s lidmi, získáte v životě obrovskou výhodu.
společenské vědy
Ukázky

Jak získat a ovlivnit téměř každého

271 Kč
217 Kč
Lege artis v medicíně - 20%
Předkládaná publikace je dalším dílem spojeným se sérií publikací na téma „Etika a komunikace v medicíně“. Jedná se o monografickou publikaci, která skládá fakta, poznatky a názory významných reprezentantů daných oborů.
společenské vědy
Ukázky

Lege artis v medicíně

305 Kč
244 Kč
Ohniska napětí v postkoloniální Africe - 20%
Monografie se v interdisciplinární perspektivě zabývá známými i méně viditelnými ohnisky napětí především v Rohu Afriky, regionu Velkých jezer a západní Africe.
společenské vědy
Ukázky

Ohniska napětí v postkoloniální Africe

150 Kč
120 Kč
Sociální gerontologie aneb Senioři mezi námi - 20%
Autorka v předmluvě této knihy vyjadřuje přesvědčení, že porozumění je základním předpokladem nejen kvalitního, bezkonfliktního soužití generací, ale i pro pozdější péči o nemocné seniory.
společenské vědy
Ukázky

Sociální gerontologie aneb Senioři mezi námi

110 Kč
88 Kč
Jak drahá je nepoctivost - 20%
(1x)
V knize Jak drahá je nepoctivost obrací oceňovaný autor Dan Ariely svoji pozornost, jedinečný vhled a novátorský výzkum k otázce nepoctivosti.
společenské vědy
Ukázky

Jak drahá je nepoctivost

149 Kč
119 Kč
Medicína založená na důvěře - 20%
Moderní odborná lékařská literatura je plná termínů jako holistická medicína, medicína personalizovaná, komplexní, psychosomatická, behaviorální, biografická, na pacienta orientovaná zdravotní péče, narativní medicína atd.
společenské vědy
Ukázky

Medicína založená na důvěře

130 Kč
104 Kč
Slovník sociologických pojmů - 20%
Jak sám autor uvádí, smyslem této knihy je v naší chaotické době vrátit čtenáře k významům slov. Žijeme nejen v záplavě neutříděných informací, ale také v době slovníků, které vrací čtenáře k systematickému poznání.
společenské vědy
Ukázky

Slovník sociologických pojmů

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 179 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 > >>