Nejprodávanější tituly - květen 2023
esoterika a astrologie

Strážkyně paměti - 11%
(2x)
Kniha „Strážkyně paměti“ přináší nové poznání o vývoji a osídlení Země již od prvních obřích kosmicko-zemských lidských ras, jež lze považovat i za prapředky Slovanů.
esoterika a astrologie

Strážkyně paměti

585 Kč
520 Kč
Tajná moc čísel - 11%
(3x)
Čísla jsou odedávna každodenní součástí našeho života. Chápeme je jako samozřejmé společníky, prosté cifry, které určují či popisují velikost, počet nebo násobek, tedy kvantitu. Jejich kvalita, jejich skutečný význam a potenciál nám však zcela uniká.
esoterika a astrologie
Ukázky

Tajná moc čísel

267 Kč
238 Kč
Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás - 11%
Kniha nabízí zcela jiný pohled na vývoj člověka a naší civilizace na Zemi, a tak naleptává vědecká východiska mnoha oborů. Autoři prokazují existenci desítek pyramidálních i dalších monumentálních staveb na území ČR i jejich stavitelů.
esoterika a astrologie

Pyramidy, obři a zaniklé vyspělé civilizace u nás

410 Kč
364 Kč
Pán návratů - 11%
Na základě sledování cykličnosti času a pozorování opakujících se jevů na obloze, především pak z pozorování babylónských astrologů, vzniklo učení o věčném návratu. Také numerologie zastává představu, že vše se děje rytmech a cyklech.
esoterika a astrologie

Pán návratů

359 Kč
319 Kč
Lidské vědomí a tajemství smrti - 11%
Stanislav Grof se věnuje mnohdy tabuizovanému tématu: umírání a smrti. Sleduje podobnosti změněných stavů vědomí a „zážitků blízké smrti“ a popisuje jejich terapeutické uplatnění.
esoterika a astrologie

Lidské vědomí a tajemství smrti

358 Kč
318 Kč
Rafaelova škola - Věk Vodnářky - 20%
Jak se láme kletba? Jak se dá dojít k odpuštění? A jak se plní dávný atlantský slib? Po sedmileté metamorfóze se z Mariny stala víla, skutečná nositelka modré krve elementálů.
esoterika a astrologie
Ukázky

Rafaelova škola - Věk Vodnářky

265 Kč
212 Kč
Orákulum bohyní - 6%
(1x)
Světově uznávaná expertka na vykládací karty Colette Baron-Reid v tomto balíčku vytvořila most mezi mystikou a pozemským životem a nabízí vám vedení na cestě k růstu a naplnění vašich snů.
esoterika a astrologie

Orákulum bohyní

472 Kč
444 Kč
Srdce šamana - 11%
Pradávná moudrost andských léčitelů pro současný život.
esoterika a astrologie

Srdce šamana

233 Kč
207 Kč
Sluneční astrologie - 11%
Tato kniha se zabývá sluneční astrologií, oblíbenou formou lidového veštění, která je známá také jako "astrologie slunečních znamení". Jde o zjednodušenou formu tradiční západoevropské astrologie.
esoterika a astrologie

Sluneční astrologie

179 Kč
159 Kč
Zákon rezonance - 11%
(2x)
Jakákoliv vaše myšlenka se zmaterializuje a bude vyzkoušena smysly: myšlenky o kráse a bohatství stejně jako myšlenky o negativitě. Bez výjimek.
esoterika a astrologie

Zákon rezonance

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 163 položek
1 2 3 .. 17 > >>