Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - květen 2023
sci-fi

Pradorský měsíc
(1x)

První kontakt… ve stylu Řádu! Řád je exkluzivní klub civilizací, které pronikly do kosmu. Je pedantický a byrokratický a jeho dominium zasahuje od centrální Země až do nekonečných hlubin galaktické prázdnoty.

sci-fi

Pradorský měsíc

179 Kč
Vulkán Vaucansonů
Ve druhém dílu ze série Donžon se opět setkáme s Králem Prachem a neomaleným králičím rváčem Marvinem Rudým.
sci-fi

Vulkán Vaucansonů

253 Kč
Zabíječ elfů
Desátá kniha o Gotrekovi a Felixovi ze světa Warhammeru.
sci-fi

Zabíječ elfů

296 Kč
Zabíjení
(4x)
První necomicsový titul nakladatelství Crew, první samostatný román Štěpána Kopřivy, první kniha s obálkou Jiřího Gruse, první česká akční sci-fi s psychopatickým masovým vrahem v hlavní kladné roli, první dárek vaší babičce, pokud potřebujete dědit...
sci-fi

Zabíjení

206 Kč
Božská invaze
(1x)
Božskou invazi, druhý díl své gnostické „božské“ trilogie, napsal Dick na sklonku života v roce 1980 a tematicky jí navazuje na svůj předchozí román Valis.
sci-fi

Božská invaze

219 Kč
Dračí hřbitov
(3x)
Další kniha komiksové série renomovaných autorů.
sci-fi

Dračí hřbitov

253 Kč
Pán ledové zahrady
(1x)
Vuko Drakkainen, průzkumník a agent-samotář, dostane za úkol nalézt na dosud neprozkoumané planetě tým ztracených vědců. Přistává na světě s civilizací na úrovni raného středověku, kde funguje magie a na člověka číhají četná nebezpečí...
sci-fi

Pán ledové zahrady

269 Kč
Job
(1x)
Během výletu na Tahiti se Alec Graham se svými spolucestujícími vsadí, že dokáže stejně jako domorodci projít ohněm - je to přeci otázka víry a jeho víra v Boha je silná! Po absolvování rituálu se bohužel pan Graham pomátl.
sci-fi

Job

260 Kč
Dědictví - Spisy 2.
Prózy, které vybral do Spisů 2, rozdělil autor do tří oddílů podle žánrů, Nálezy obsahují detektivní povídky, Sondy jsou především "obrázky ze života", do oddílu Veselky zařadil autor dvě rozsáhlejší prózy.
sci-fi

Dědictví - Spisy 2.

321 Kč
Žoldnéř

Lidé rozšířili svou civilizaci ke hvězdám a s ní i všechny její nešváry... Expanzi již dávno ukončila neefektivní správa a nedostatek financí a většina mimozemských kolonií je ponechána svému osudu.

sci-fi

Žoldnéř

215 Kč
Zobrazuji 211 - 220 z 222 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 > >>