Nejprodávanější tituly - květen 2023
humor

Strašné pověsti české
O historii s nadsázkou. Humorně vyprávěné příběhy z prvního tisíciletí českého státu od pobytu Keltů a Markomanů na našem území, přes příchod Slovanů vedených praotcem Čechem, až po konec vlády Boleslava II.
humor

Strašné pověsti české

89 Kč
Zločin Hercula PoiroNa

Děj se odehrává v Londýně a jeho hrdinou je penzista francouzského původu, nápadně podobný slavnému detektivovi. Podobnost ještě vylepší a rozhodne se vyvést snobské Angličany tak trochu z míry. Nevinný žert se mu však osudově vymkne z rukou.

humor

Zločin Hercula PoiroNa

36 Kč
Dítě školkou povinné
(1x)
Jedinečné, často neuvěřitelné, ale i běžné příhody, které prožívají všichni dospělí, jejichž dítě začalo chodit do školky. Rozpustilé příběhy tříleté Viky jsou podané autorem, který má dar vidět humor všedních situací a vystihnout každodenní zážitky.
humor

Dítě školkou povinné

71 Kč
Opráski sčeskí historje 4 - 11%
(1x)
Po třech dílech a jednom speciálu, přichází (jako obvykle) díl čtvrtý a nejlepší. Histrický ústaf odhaluje zajímavá tajemství známých historických osobností. Jsou to například Venuže, Buleslav I., kníže Jaromír nebo Jikra z Podebrat.
humor

Opráski sčeskí historje 4

179 Kč
159 Kč
Pan Šimral přichází - 20%
Dobrodružné, bláznivé, legrační, milé i absurdní příběhy důchodce pana Šimrala, který bývá někdy dosti zmatený, jako ostatně my všichni. Prolíná se zde poetika Nerudy i vtip Daniila Charmse.
humor
Ukázky

Pan Šimral přichází

90 Kč
72 Kč
Paní Láryfáry - 11%
(1x)
Humoristický román, kde hlavní hrdinka paní Láryfáry řeší v šestadvaceti příbězích zákeřné dětské "choroby" tak, že ji všichni milují a stále se k ní vracejí.
humor

Paní Láryfáry

359 Kč
319 Kč
Písání - 11%
Absurdní krátké texty a básničky jsou postaveny především na vynalézavé hře s jazykem a popírání obvyklých forem, dějů a spádu příběhů.
humor
Ukázky

Písání

178 Kč
158 Kč
Muž bez ženy není člověk - 11%
(7x)

Neodolatelně upřímná, humorná a bravurně napsaná kniha o vztazích mezi muži a ženami vás pohladí po duši.

humor
Ukázky

Muž bez ženy není člověk

224 Kč
199 Kč
Prevít na studiích - 11%
Jak přežít vysokou a neztratit přitom čest flákače? Jak absolvovat výuku, a nepřijít přitom o rozum? Poradí vám prevít, matador univerzitních kolbišť, který se vrací již ve druhém souborném vydání svých úspěšných pamětí.
humor

Prevít na studiích

225 Kč
200 Kč
Tajemstvi bohatych (Ostravaku) - 11%
Kniha Tajemstvi bohatych (Ostravaku) je prostou a nevyumělkovanou oslavou lásky k životu. Je férově upřímná, otevřená, nic neskrývající, na nic si nehrající – prostě taková, jak je mezi lidmi na Ostravsku zvykem spolu komunikovat.
humor

Tajemstvi bohatych (Ostravaku)

351 Kč
312 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 249 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 25 > >>