Nejprodávanější e-knihy - květen 2023
umění

Dylan - 20%
100 nejlepších songů, které Bob Dylan za svou kariéru napsal, je doprovázeno dobovými fotografiemi, kompletními texty jak v originálu, tak v českém překladu, a notovým záznamem s akordy pro kytaru. Nechybí ani informace, kdy a jak která píseň vznikla.
umění
Ukázky

Dylan

429 Kč
343 Kč
Klíč k novověké paleografii - 20%
(1x)
Praktická pomůcka pro zvládnutí čtení raně novověkých a novověkých paleografických textů (od počátku 16. do počátku 20. století). Soustřeďuje se na dva základní typy písma – české a německé novogotické pímo.
umění
Ukázky

Klíč k novověké paleografii

200 Kč
160 Kč
Životaběh - 20%
O svém kostrbatém životě a lidech zajímavých i zlých vypráví výtvarník, textař, enfant terrible českého folku, písničkář i rocker, zakladatel a dosud frontman kapely Extempore, která se v 70. letech snažila posunout český rock trochu - jinam.
umění
Ukázky

Životaběh

220 Kč
176 Kč
Divadelní dobrodružství Voskovce a Wericha - 20%
(1x)

Na český knižní trh se po poměrně dlouhé době dostává ucelený text knihy o Osvobozeném divadle a jeho tvůrcích a aktérech Voskovcovi a Werichovi.

umění
Ukázky

Divadelní dobrodružství Voskovce a Wericha

189 Kč
151 Kč
Mariánské a morové sloupy Čech a Moravy - 20%
Monografie převážně barokních mariánských a morových sloupů v českých zemích - jejich výčet, okolnosti vzniku, uměleckohistorický a popř. i technický popis, významné události a ohlasy vážící se k dílu, srovnání historického a současného stavu.
umění
Ukázky

Mariánské a morové sloupy Čech a Moravy

297 Kč
238 Kč
Štukatérství - 20%
Na našem současném trhu ojedinělá publikace, přinášející zevrubnou informaci o štukatérském oboru, jehož největší rozkvět byl v českých zemích v 18. století. Nicméně toto pozoruhodné umělecké řemeslo přežilo až do současnosti.
umění
Ukázky

Štukatérství

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 16 položek
<< < 1 2