Nejprodávanější tituly - květen 2023
druhá světová válka

Lovci tanků 2 - 11%
Lovci tanků (Panzerjäger) dávali německé armádě schopnost ničit nepřátelské tanky a vytvářeli specializované protitankové útvary (Panzerjägertruppen), které hrály rozhodující roli ve vítězných německých taženích v první polovině, a posléze v obranných bojích jak na východní, tak západní frontě v druhé polovině druhé světové války.
druhá světová válka

Lovci tanků 2

494 Kč
439 Kč
Velitel tankových vojsk wehrmachtu - 11%
Vzpomínky Hanse von Lucka jsou v první řadě vyprávěním o válečných taženích tohoto mladého a schopného důstojníka ve službách německého wehrmachtu.
druhá světová válka

Velitel tankových vojsk wehrmachtu

422 Kč
375 Kč
Historie německého tankového vojska - Tankové divize - 11%
(1x)
Tato kniha se zaměřuje na strukturu a organizaci nejznámější jednotky druhé světové války – tankové divize (Panzerwaffe).
druhá světová válka

Historie německého tankového vojska - Tankové divize

449 Kč
399 Kč
Samohybné dělostřelectvo Wehrmachtu
Na základě archivních dokumentů autor sleduje historii jednotek samohybného dělostřelectva Wehrmachtu.
druhá světová válka

Samohybné dělostřelectvo Wehrmachtu

224 Kč
Lovci tanků - 11%
Kompletní přehled vývoje a organizace německých protitankových jednotek, známých jako Panzerjäger, od jejich počátků za první světové války, přes jejich vývoj v meziválečném období až po první nasazení během blitzkriegu a invaze do Sovětského svazu.
druhá světová válka

Lovci tanků

449 Kč
399 Kč
Válka začala v Polsku - 11%
Z vyprávění o dramatech druhé světové války jako by se vytrácel její tragický začátek, a sice přepadení Polska jednotkami wehrmachtu, zoufalý boj pěšáků a jezdců s drtivou přesilou tanků a letadel...
druhá světová válka

Válka začala v Polsku

269 Kč
239 Kč
Na zrazeném nebi - 11%
Pravděpodobně nenalezneme v novodobých českých vojenských dějinách frekventovanější téma než problematiku branné pohotovosti státu na podzim 1938 a kapitulaci československé politické reprezentace.
druhá světová válka
Ukázky

Na zrazeném nebi

351 Kč
312 Kč
Vlk samotář - 20%
(1x)
V této knize je popsán příběh německého ponorkového esa z druhé světové války Wernera Henkeho, jenž se svou ponorkou U-515 potopil víc plavidel (24 obchodních a 2 válečné lodě), než kterýkoli německý ponorkový velitel v období po září 1942.
druhá světová válka
Ukázky

Vlk samotář

99 Kč
79 Kč
Smrtonosná oblaka - 11%
Publikace volně navazuje na řadu knih tohoto autora, které se věnují letecké válce a bombardování českých měst během druhé světové války.
druhá světová válka

Smrtonosná oblaka

414 Kč
368 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 19 položek
<< < 1 2